Prințul Harry a fost desemnat ”cel mai sexy membru al unei familii regale”

Cititorii revistei ”People” au desemnat cel mai sexi membru al unei familii regale din acest an. Titlul a fost câștigat de Ducele de Sussex, Prințul Harry, în vârstă de 36 de ani.

25 nov. 2020, 23:36
Prințul Harry a fost desemnat ”cel mai sexy membru al unei familii regale”

Prinţul Harry  l-a devansat în acest clasament pe fratele său, prinţul William, clasat pe locul al doilea, dar şi pe alţi prinţi din întreaga lume, relatează Agerpres.

Citește și: Prinţul Harry, vizite ascunse în casa lui Adele. Meghan Markle a aflat de relaţia celor doi: „Vorbea mereu că arată fantastic”

În anul 2019, prințul Harry s-a clasat pe primul loc în alt sondaj realizat de revista americană ”People”, fiind ales ”cel mai sexy tată din lume”, devansând nume ca Ryan Lochte, Steven Yeun sau Ryan Reynolds.

Prințul Harry, Duce de Sussex, este fiul cel mic al lui Charles, Prinț de Wales și al Dianei, Prințesă de Wales, nepot al Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii și al șaselea în linia de succesiune la tronul britanic.

Printre finaliști categoriei ”cel mai sexy membru al unei familii regale” s-au aflat și prinţul Carl Philip al Suediei, în vârstă de 41 de ani, prinţul Felix al Luxemburgului, 36 de ani, şi prinţul Abdul Mateen din Brunei, în vârstă de 29 de ani.

Prinţul Carl Philip, duce de Varmland, este al doilea copil şi singurul fiu al regelui Carl al XVI-lea Gustaf al Suediei şi al reginei Silvia. Născut Prinţ Moştenitor al Suediei, el a deţinut acest titlu şi prima poziţie în ordinea succesiunii la tron timp de şapte luni, până la schimbarea Legii Succesiunii, prin introducerea sistemului primogeniturii absolute. De atunci, el a pierdut prima poziţie în favoarea surorii sale mai mari, Victoria, care a devenit Prinţesă Moştenitoare.

Următorul pe listă este prinţul Felix de Luxemburg, cel de-al doilea fiu al Marelui Duce Henri şi al Marii Ducese Maria Teresa. Prinţul Felix, născut pe 3 iunie 1984, este fratele mai mic al ducelui Guillaume, moştenitorul tronului. În prezent, prinţul Felix este al treilea pe linia de succesiune la tron.

Pe primele locuri s-a clasat şi prinţul Abdul Mateen din Brunei, o naţiune mică, aflată pe insula Borneo. Abdul Mateen este unul dintre cei 12 copii ai sultanului Hassanal Bolkiah, conducătorul Bruneiului. Având un tată cu o avere estimată la 20 de miliarde de dolari, prinţul Abdul duce o viaţă luxoasă, zboară cu avioane private, pilotează elicoptere şi petrece mult timp pe plaje de vis, înconjurat de animale sălbatice.


loading...