Prinţul Harry, vizite ascunse în casa lui Adele. Meghan Markle a aflat de relaţia celor doi: „Vorbea mereu că arată fantastic”

Prinţul Harry şi Meghan Markle încearcă să se acomodeze cu noua viaţă, în America, după ce au ales să plece din Marea Britanie şi să fie pe cont propriu. Cei doi sunt vecini cu nimeni alta decât celebra artistă Adele, care trăiește în Los Angeles încă de anul trecut, după ce a divorțat de Simon Konecki.

RomaniaTV.net
10 iul. 2020, 05:19
Prinţul Harry, vizite ascunse în casa lui Adele. Meghan Markle a aflat de relaţia celor doi: „Vorbea mereu că arată fantastic”

Prințul Harry şi Adele sunt prieteni de mai mult, iar surse din anturajul foștilor duci spun că Harry o vizitează extrem de des pe cântăreaţă. Revista australiană New Idea a dezvăluit că Meghan Markle a aflat de la angajaţi că Harry nu e acasă, în timp ce îl cauta într-o seară.

Nu este vorba despre faptul că Harry încearcă să ascundă această prietenie fără beneficii, însă Meghan a devenit obsedată să demonstreze că viaţa lor e mai bună acolo şi nu mai e atentă la tot ce se întâmplă în jurul ei‘, a declarat un prieten.

Aceasta nu ar fi singura dată când Harry s-a dus în vizită la Adele, cei doi preferând să stea la un pahar, seara, la barul ei din luxoasa vilă. „Ştiu că am spus că nu aş ieşi niciodată cu un roşcat, dar e vorba de Prinţul Harry! Aş deveni o adevărată ducesă atunci’, spunea mai demult Adele.

Totuși, se pare că Meghan are de ce să se teamă: „Nu este o situație romantică, deși Harry mereu a vorbit despre cât de fantastic arată Adele”.

Citeşte şi: Meghan Markle rupe tăcerea cu privire la moartea lui George Floyd! „Viaţa negrilor contează” – VIDEO

Ce îi lipseşte lui Harry după plecarea din Marea Britanie

Prinţul Harry a renunţat la foarte multe lucruri atunci când și-a luat rămas bun de la Marea Britanie, lăsându-și titlul regal în urmă, în favoarea unei vieți noi în Los Angeles.

Deşi se bucură de timpul petrecut cu soţia sa, Meghan Markle, şi fiul lor Archie, priţului Harry lipseste un lucru – restaurantul lui preferat, Nando`s. Se pare că acesta este un mare fan al lanţului de restaurante sud-africane, cu preparate din pui în stil peri-peri, preferate de toţi, însă, din păcate nu are un astfel de restaurant în LA. 

Atât prinţul Harry cât şi fratele său, prinţul William, adoră să mănânce la Nando`s. Cei doi au fost văzuţi mâncând acolo de nenumărate ori, ultima dată fiind în 2013. Potrivit presei, cei doi fraţi au întrat în restaurantul sud-african împreună cu gărzile lor personale, în mijlocul nopţii, la restaurantul din Fulham Broadway, sud-vestul Londrei. 

Prinţul Harry şi prinţul William s-au aşezat la o masă, în spatele lor fiind văzuţi doi membri ai securităţii, stând răbdători. Au comandat în jur de ora 23:50 meniuri în valoare de 24.05 de lire.