Prinţul Harry a plecat în expediţie la Polul Sud VIDEO

Publicat: Vineri, 22 Noiembrie 2013 09:37 // Actualizat: Vineri, 22 Noiembrie 2013 09:37 // Sursa: romaniatv.net

Prinţul Harry ajunge astăzi în Antarctica, de unde va porni spre cel mai sudic punct de pe glob alături de mai multe echipe din toată lumea.

Prinţul Harry al Marii Britanii ia parte la o cursă de 320 de kilometri până la Polul Sud. El şi-a dorit foarte mult să ia parte la această competiţie care nu este deloc una uşoară. Pregătirile au durat mai multe săptămâni, timp în care Harry s-a antrenat intens alături de echipa britanică din care fac parte persoane cu diferite dizabilităţi.

Harry s-a antrenat din timp pentru această expediţie. El a petrecut chiar şi 24 de ore într-o cameră frigorifică pentru a experimenta temperaturile foarte scăzute din Antarctica ce pot coborî chiar şi la -50 de grade Celsius. Pe această cale, prinţul le-a mulţumit celor care l-au antrenat.

"Majoritatea celor care ne-au arătat tot despre cursă îi admirăm foarte mult, eu şi cu William", a spus Harry, citat de televiziuena Sky, potrivit România TV.

Alături de echipa britanică a prinţului Harry, la competiţie vor participa mai multe echipe care se vor întrece pentru a ajunge primii la Polul Sud."Avem o echipă de canadieni şi australieni, una formată din americani şi câţiva britanici. Este bine vă vom petrece ceva timp împreună. Cred că odată ce se va da startul cursei, aceasta va fi destul de competitivă, dar ceea ce este de fapt important este să ne cunoaştem reciproc şi să înţelegem prin ce a trecut toată lumea", a spus la rândul său Guy Disney, coechipierul prinţului Harry.

Echipa câştigătoare este aşteptată să atingă Polul Sud abia la mijlocul lui decembrie după parcurgerea traseului de 320 de kilometri.

loading...
4 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
03 dec 10:16
...Harry, la competiţie vor participa mai multe echipe care se vor întrece pentru a ajunge primii la Polul Sud. Citeste mai mult pe RTV.NET
...
22 nov 21:47
...să atingă Polul Sud abia la mijlocul lui decembrie după parcurgerea traseului de 320 de kilometri. Sursa AICI 2013-11-22 ...
22 nov 10:01
Votează email 0 email
...Harry, la competiţie vor participa mai multe echipe care se vor întrece pentru a ajunge primii la Polul Sud. Citeste mai mult pe RTV.NET ...
22 nov 10:01
Votează email 0 email
...Harry, la competiţie vor participa mai multe echipe care se vor întrece pentru a ajunge primii la Polul Sud. Citeste mai mult pe RTV.NET ...
1
EUR
4.8393
RON
07 Jun
noapte 16 °
zi 29 °
Ultimele joburi adaugate
24 H