Prinţul Harry şi-a găsit prinţesa: Miss America vrea să îl ia de bărbat

Are 1,85 metri, o cheamă Nana Meriweather şi vrea să se căsătorească cu cel de-al treilea moştenitor în linie la Tronul Marii Britanii.

RomaniaTV.net
14 oct. 2011, 17:26
Prinţul Harry şi-a găsit prinţesa: Miss America vrea să îl ia de bărbat

Miss USA, Nana Meriwether, care glumeşte spunând că are "sânge albastru american", a pus ochii pe prinţul Harry şi i-ar surâde să se căsătorească cu el. L-a remarcat la o recepţie în scopuri caritabile, în Manhattan, la Four Seasons, oferită de asociaţia Prietenii Americani ai Fundaţiei Regale a Ducelui şi Ducesei de Cambridge, la care au fost invitate mai multe personalităţi.

Nana l-a remarcat pe Harry în primul rând datorită înălţimii lui: este cu 1 centimetru mai înalt decât "frumoasa" Americii. La fel ca şi el este veselă, sâmbăreaţă şi pusă pe glume. "Face un lucru minunat prin faptul că îşi reprezintă ţara lui aici. Miss America este considerată o prinţesă în statele Unite, aşa că sper să facem cunoştinţă. E singur, nu-i aşa? Şi eu sunt singură. N-ar fi nemaipomenit dacă ne-am căsători? este foarte înalt şi arată foarte bine. ne-am potrivi", a spus Nana, glumind cu ziariştii, scrie Daily Mail.

Prinţul, în vârstă de 28 de ani, a fost oaspetele de onoare al evenimentului şi vedeta din Manhattan cu această ocazie, la care au participat mai multe personalităţi şi vedete. A fost prezent şi premierul britanic, David Cameron. Sean Lennon, fiul celebrului cântăreţ, a fost de asemenea prezent şi a spus că prinţul Harry este fosrte îndrăgit de newyorkezi. "Tot oraşul se învârteşte în jurul lui, încercând să îl vadă mai de-aproape", a spus Sean Lennon. "este foarte iubit aici", a mai spus el.

 

Miss USA, Nana Meriwether, care glumeşte spunând că are „sânge albastru american”, a pus ochii pe prinţul Harry şi i-ar surâde să se căsătorească cu el. L-a remarcat la o recepţie în scopuri caritabile, în Manhattan, la Four Seasons, oferită de asociaţia Prietenii Americani ai Fundaţiei Regale a Ducelui şi Ducesei de Cambridge, la care au fost invitate mai multe personalităţi.

Nana l-a remarcat pe Harry în primul rând datorită înălţimii lui: este cu 1 centimetru mai înalt decât „frumoasa” Americii. La fel ca şi el este veselă, sâmbăreaţă şi pusă pe glume. „Face un lucru minunat prin faptul că îşi reprezintă ţara lui aici. Miss America este considerată o prinţesă în statele Unite, aşa că sper să facem cunoştinţă. E singur, nu-i aşa? Şi eu sunt singură. N-ar fi nemaipomenit dacă ne-am căsători? este foarte înalt şi arată foarte bine. ne-am potrivi”, a spus Nana, glumind cu ziariştii, scrie Daily Mail.

Prinţul, în vârstă de 28 de ani, a fost oaspetele de onoare al evenimentului şi vedeta din Manhattan cu această ocazie, la care au participat mai multe personalităţi şi vedete. A fost prezent şi premierul britanic, David Cameron. Sean Lennon, fiul celebrului cântăreţ, a fost de asemenea prezent şi a spus că prinţul Harry este fosrte îndrăgit de newyorkezi. „Tot oraşul se învârteşte în jurul lui, încercând să îl vadă mai de-aproape”, a spus Sean Lennon. „este foarte iubit aici”, a mai spus el.