Prinţul Harry şi Meghan au luat o decizie crucială. Cum va fi afectată monarhia din Marea Britanie

Se pare că Prinţul Harry şi Meghan încearcă să prelungească cu nu mai mai puţin de un an acordul "Megxit" care să le permită să-i păstreze prerogativele regale.

27 dec. 2020, 17:56
Prinţul Harry şi Meghan au luat o decizie crucială. Cum va fi afectată monarhia din Marea Britanie

Prinţul Harry şi Meghan Markle au luat o decizie crucială. Hotărârea vine deşi cei doi au renunțat la orice pretenții ce țin de monarhie și s-au mutat în Statele Unite ale Americii (SUA), în California.

Prinţul Harry şi Meghan Merkle au luat o decizie crucială. Cum va fi afectată monarhia din Marea Britanie

Incidentul ce s-a petrecut aproape acum un an şi a lăsat pe toată lumea fără cuvinte, a intrat într-un con de umbră odată cu izbucnirea pandemiei de coronavirus.

Termenul limită pentru „Megxit” este 31 martie 2021, iar acum, Harry și Meghan sunt dispuși chiar să meargă în Marea Britanie pentru a negocia termenii unui nou acord, după cum anunță ziariștii de la Daily Mail.

Astfel, dacă discuțiile cu familia regală vor avea loc, acestea vor fi purtate în mediul online. Ar putea să participe și Meghan. Dar este de așteptat că Harry să se deplaseze la Londra pentru a discuta despre această prelungire a termenului. Cuplul doreşte să participe la trei mari evenimente ce vor avea loc anul viitor. Regina Elisabeta a II-a, bunica lui Harry, va împlini 95 de ani la data de 21 aprilie. Apoi, Filip, duce de Edinburgh, bunicul lui Harry, va aniversa 100 de ani la data de 10 iunie.

Se pare că tot în 2021 va fi dezvelită o statuie a prințesei Diana, mama lui Harry și a fratelui său William, decedată în 1997, din cauza unui accident de mașină produs la Paris.

Andrew Morton, biograf al familiei regale, a anunțat: „Lucrurile s-au mai calmat în ultima perioadă. Chiar dacă se vor purta discuții pe Zoom, Harry vrea să vorbească și față în față cu familia sa. El a fost în contact cu regina mai des decât ar crede unii”.

Citeşte şi: Meghan Markle, soţia Prinţului Harry, are probleme. Plăteşte aproape 70.000 de lire sterline, după ce a fost înfrântă în primă instanţă