Prinţul Harry şi Meghan Markle, voluntari într-un proiect caritabil. Au livrat mâncare persoanelor bolnave din Los Angeles

Prințul Harry și Meghan Markle au livrat mâncare persoanelor din Los Angeles care suferă de boli cronice, după ce au aflat că șoferii care fac acest gest au fost „supraîncărcați” și au avut nevoie de ajutor.

RomaniaTV.net
16 apr. 2020, 08:42

Cuplul s-a oferit voluntar în proiectul caritabil Angel Food în Duminica Paștelui, dar şi miercuri, ajuntând la organizarea de mese pentru 20 de persoane vulnerabile din oraş.

Citeşte şi: Suspect de coronavirus, ţinut cinci ore în ambulanţă la Hunedoara. Paramedicii acuză lipsa echipamentului de protecţie

Directorul executiv al proiectului Angel Food, Richard Ayoub, a povestit cum cuplul a contactat centrul de caritate după ce a aflat că șoferii săi sunt „supraîncărcați” şi au nevoie de sprijin, în timp ce încearcă să hrănească oamenii aflaţi în carantină: „Au auzit despre șoferii noștri că au fost supraîncărcați și au vrut să ofere voluntariat pentru a ușura volumul de muncă al șoferilor”.

El a explicat că cei doi au respectat îndrumări stricte de distanțare socială, purtând măști și mănuși.

Proiectul Angel Food servește 1600 de mese pe zi, care acum vor crește până la 2000 în timpul crizei de coronavirus, asigurând hrană pentru persoanele cele mai expuse riscului.

Se pare că ar fi primul gest caritate susținut public de Harry și Meghan de la mutarea lor în California din Canada. Cuplul este acum în carantină cu fiul lor Archie Mountbatten-Windsor.

Prinţul Harry şi Meghan urmează să lanseze un imperiu inspirat de fiul lor Archie

Meghan Markle și Prințul Harry întocmesc planuri pentrua lansa o organizaţie non-profit numit Archewell, derivat din cuvântul grecesc pentru „sursă de acțiune” și inspirația din spatele numelui fiului lor, Archie.

Ducele și ducesa de Sussex lucrează la planurile de a conduce grupuri de sprijin emoțional și chiar un imperiu educațional multi-media. Cuplul, care a fugit din Marea Britanie pentru a se stabili în Canada, a declarat, luni seara, că doresc ca organizația „să facă ceva semnificativ, să facă ceva care contează”.

Citeşte şi: Ultimul mesaj al ducilor de Sussex înainte de a se retrage din casa regală: „Munca noastră va continua”

Ducii de Sussex au fost obligați să renunțe la planurile lor ambițioase de a lansa o fundație sub numele de „Sussex Royal” după ce regina le-a interzis să folosească termenul regal după ce au renunțat la Casa Regală.