Prinţul Harry şi Meghan urmează să lanseze un imperiu inspirat de fiul lor Archie

Meghan Markle și Prințul Harry întocmesc planuri pentrua lansa o organizaţie non-profit numit Archewell, derivat din cuvântul grecesc pentru "sursă de acțiune" și inspirația din spatele numelui fiului lor, Archie.

RomaniaTV.net
07 apr. 2020, 05:32
Prinţul Harry şi Meghan urmează să lanseze un imperiu inspirat de fiul lor Archie

Ducele și ducesa de Sussex lucrează la planurile de a conduce grupuri de sprijin emoțional și chiar un imperiu educațional multi-media. Cuplul, care a fugit din Marea Britanie pentru a se stabili în Canada, a declarat, luni seara, că doresc ca organizația „să facă ceva semnificativ, să facă ceva care contează”.

Ducii de Sussex au fost obligați să renunțe la planurile lor ambițioase de a lansa o fundație sub numele de „Sussex Royal” după ce regina le-a interzis să folosească termenul regal după ce au renunțat la Casa Regală.

Citeşte şi: Ultimul mesaj al ducilor de Sussex înainte de a se retrage din casa regală: „Munca noastră va continua”

„Ne concentrăm pe sprijinirea eforturilor de combatere a pandemiei globale Covid-19, dar, confruntându-ne cu aceste informații, ne-am simțit obligați să împărtășim povestea despre cum a ajuns acest lucru. Înainte de SussexRoyal, a venit ideea „Arche „- cuvântul grecesc care înseamnă „sursă de acțiune”. Ne-am conectat la acest concept pentru organizația caritabilă pe care speram să o construim într-o zi și a devenit inspirația pentru numele fiului nostru. Să facem ceva semnificativ, să facem ceva care contează.”, a declarat ducele şi ducesa pentru Daily Telegraph. 

„Archewell este un nume care combină un cuvânt antic pentru forță și acțiune și un altul care evocă resursele profunde pe care trebuie să le obținem fiecare. Așteptăm cu nerăbdare să lansăm Archewell când va fi timpul potrivit.”, au adpugat ducii. 

Citeşte şi: Prinţul Harry şi Meghan Markle au fugit din Canada pentru a se proteja de coronavirus! Unde vor locui aceştia

Cuplul a luat în considerare anterior şi variații ale numelui, inclusiv Arche Foundation și Archeway. Documentele oficiale văzute de ziar oferă o perspectivă fascinantă asupra ambițiilor Sussexurilor. Cuplul a lăsat oficial în urmă planurile de a lansa o fundație caritabilă în Marea Britanie în favoarea unei organizații non-profit” americane.

După ce au subliniat angajamentul lor față de Commonwealth și s-au mutat pentru o perioadă scurtă de timp într-un conac canadian împrumutat, ei locuiesc acum și lucrează în Los Angeles. Conform documentelor depuse în Statele Unite luna trecută, cuplul intenționează să-și creeze propriile servicii de caritate și voluntariat, site-ul web larg și să partajeze „materiale de educație și instruire” prin filme, podcast-uri și cărți. 

Sursele sugerează că planurile sunt mult mai ample decât cele destinate inițial în cadrul Sussex Royal în Marea Britanie – unde au cheltuit, de asemenea, mii de lire de marcă. 

Meghan, în vârstă de 38 de ani, ar putea reconstrui pe blogul ei de viață anterior de succes numit The Tig, un „site web care conține informații în domeniul nutriției, sănătății generale și sănătății mintale”, împreună cu divertisment.