Prinţul Louis, 5 ani, plictisit la ceremonia încoronării regelui Charles. Imaginile au devenit virale pe Internet

Prinţul Louis, 5 ani, plictisit la ceremonia încoronării regelui Charles, sâmbătă, la Londra. Înainte de a intra în Abaţia Westminster împreună cu sora sa Charlotte, nepotul regelui a căscat, când ceremonia nici nu începuse.

07 mai 2023, 09:18

Prinţul Louis, 5 ani, plictisit la ceremonia încoronării regelui Charles. Aflat în interiorul mănăstirii, aşezat în primul rând, alături de mama sa, Prinţesa Kate, şi de sora sa, Charlotte, micul prinţ şi-a arătat încă o dată nerăbdarea, a căscat, a observat atent cupola şi a vorbit cu mama şi cu sora lui.

Prinţul Louis, 5 ani, plictisit la ceremonia încoronării regelui Charles

Fratele prinţului George a părăsit apoi mănăstirea împreună cu părinţii săi. În trăsura care l-a dus la Palatul Buckingham, s-a remarcat din nou, bosumflându-se în faţa aparetelor de fotografiat şi a camerelor video, cu o mână sprijinită pe geam.

Citeşte şi: Fiul cel mic al prințului William a împlinit 5 ani. Cum a fost fotografiat Prințul Louis alături de mama sa

Tânărul membru al familiei regale a beneficiat însă de unele ajustări din cauza vârstei sale. Potrivit The Telegraph, el a putut profita de câteva pauze, programate pe toată durata ceremoniei de încoronare, şi a putut să plece puţin mai devreme, pentru a scurta un eveniment care a durat mai bine de două ore. De asemenea, a fost scutit de orice rol oficial.

Prinţul Louis s-a remarcat deja în timpul ceremoniei jubiliare a Reginei Elizabeth a II-a din iunie 2022. Atunci a fost surprins când făcea grimase pe balconul Palatului Bukingham.

Pe lângă Louis şi Charlotte, prinţul George a fost prezent şi el la încoronare, servind drept paj regelui. El a fost responsabil pentru purtarea hainei regale a lui Charles al III-lea, împreună cu alţi trei băieţi.