Prinţul Nicolae este de astăzi tată de băiat. Ce nume va purta strănepotul Regelui Mihai

Nepotul Regelui Mihai I a anunţat vineri că soţia sa, Alina, a născut u băieţel. Prinţul Nicolae a precizat că atât bebeluşul cât şi mama lui sunt în stare bună.

15 apr. 2022, 16:38
Prinţul Nicolae este de astăzi tată de băiat. Ce nume va purta strănepotul Regelui Mihai

Principele Nicolae este de astăzi tată de băiat. Soţia sa, Alina, a născut al doilea copil al cuplului. Copilul s-a născut la Maternitatea Polizu din Bucureşti şi va purta numele Mihai, la fel ca străbunicul lui.

„Cu recunoştinţă profundă pentru darul Proniei Divine şi cu o nemărginită bucurie vă împărtăşesc vestea naşterii fiului meu Mihai pe 15 aprilie 2022, la ora 2.05. Strănepotul regelui Mihai a venit pe lume la Spitalul Polizu din Bucureşti. Soţia mea, Alina-Maria, şi fiul nostru sunt în stare de sănătate perfectă.

Mihai s-a născut în preajma Învierii Mântuitorului şi a unei zile istorice, de mari emoţii pentru bunicul meu, Regele Mihai, şi, deopotrivă, pentru poporul român, reîntoarcerea în România de Sfintele Paşti acum 30 de ani, după 45 de ani de exil”, a scris prinţul Nicolae pe Facebook.

Prinţul Nicolae este căsătorit cu Alina-Maria din anul 2018, ceremonia religioasă şi recepţia de nuntă având loc la Sinaia, destinaţia preferată a fostei monarhii româneşti. Cei doi mai au împreună o fetiţă în vâstă de aproape un an şi jumătate.

Strănepoata regelui Mihai a fost botezată la Curtea de Argeș. Maria Alexandra, primul copil al prințului Nicolae și al Alinei Binder a fost creștinată de Înalt prea Sfinșitul Calinic și un sobor de preoți. (Vezi AICI imagini)

Citeşte şi: Fetiţa prinţului Nicolae a împlinit un an. Primele imagini de la aniversare: „Am primit cel mai frumos cadou de la Dumnezeu”

Nepotul Regelui Mihai mai are o fetiţă dintr-o relaţie neoficială, pe Iris Anna, în vârstă de aproape şase ani, care a venit pe lume în urma legăturii pe care Nicolae a avut-o cu Nicoleta Cîrjan.