Prinţul Paul, reacţie după EXECUTAREA SILITĂ. Cum plănuieşte prinţul să plătească DATORIA. VIDEO

Prinţul Paul vorbeşte în premieră despre situaţia disperată în care a ajuns, după ce săptămâna trecută jardarmii, împreună cu un executor judecătoresc, i-au bătut la uşă. Practic, bunurile sale pot fi scoase la vânzare în orice moment, pentru plata unei datorii de 4,7 milioane de lire sterline către un jurnalist britanic. Prinţul Paul încearcă să obţină o eşalonare pe 12 luni.

16 sept. 2015, 06:17
Prinţul Paul, reacţie după EXECUTAREA SILITĂ. Cum plănuieşte prinţul să plătească DATORIA. VIDEO

Prinţul Paul spune că după ce instanţa l-a obligat la plata datoriei, ar fi căutat să ajungă la o înţelegere cu jurnalistul britanic. În schimb, s-a trezit cu executorul judecătoresc la uşă.

Citeşte şi: Prinţul Paul, EXECUTAT SILIT de un jurnalist englez. „Este o creanţă de 4,7 milioane de lire” VIDEO

„Ne-a telefonat doamna de servici, ne-a spus că aici e jandarm si executor. Am fost şocat”, a declarat prinţul Paul la Pro TV.

În procesul verbal al executorului au fost trecute 370 de obiecte de mobilier, tablouri şi statuete. Conform procedurilor, dacă în urma evaluării bunurile nu valorează 4,7 milioane de lire sterline, executorii vor confisca şi alte obiecte. Avocatul familiei spune că vor să obţină în instanţă bunuri pe care Prinţul le-ar moşteni de drept şi pe care ar urma să le vândă pentru a acoperi datoria.

„Unul dintre bunurile pe care le-am revendicat le vom vinde pentru acest lucru deşi nu exista această intenţie şi din acea vânzare vom acoperi suma”, a precizat avocatul Mircea Andrei.

Prinţul Paul a cerut publicaţiei britanice eşalonarea datoriei în 12 rate.

„Ar fi trebuit să se fi negociat civilizat între familia noastră, fără să fie făcut public”, a menţionat prinţul Paul.

Până acum reprezentanţii ziarului nu au transmis un răspuns privind achitarea daunelor în rate.