Prinţul Philip recidivează după recentul accident. A fost surprins conducând fără centura de siguranţă

Prinţul Philip, soţul reginei Elisabeta a II-a, a trebuit să dea explicaţii poliţiei după ce a condus fără centură de siguranţă la două zile după ce a scăpat teafăr dintr-un accident rutier, transmite duminică France Presse, citată de Agerpres.

RomaniaTV.net
20 ian. 2019, 12:14
Prinţul Philip recidivează după recentul accident. A fost surprins conducând fără centura de siguranţă

Poliţia s-a sesizat după ce ziarele au publicat fotografii făcute sâmbătă care îl arată pe prinţ, în vârstă de 97 de ani, fără centură de siguranţă, la volanul unui nou Land Rover Freelander pe domeniul regal din Sandringham.

O purtătoare de cuvânt a poliţiei din Norfolk a declarat că poliţia are cunoştinţă de respectivele fotografii şi a precizat că ”au fost date sfaturi corespunzătoare conducătorului auto”.

„Este în concordanţă cu reacţia noastră standard când vedem imagini care arată acest tip de infracţiune”, a explicat ea.

Prinţul a scăpat nevătămat, dar „şocat”, potrivit unui martor, după accidentul rutier produs joi în apropiere de Sandringham, Norfolk (estul Angliei), unde Elisabeta şi Philip petrec o mare parte din iarnă.

Puternicul Land Rover Freelander pe care îl conducea prinţul s-a răsturnat după ce a ieşit de pe o alee de pe domeniul regal pentru a se angaja pe o şosea principală şi s-a ciocnit cu un automobil Kia.

În Kia se aflau două femei şi un copil de nouă luni care se afla în spate şi nu a fost rănit. Pasagera s-a ales cu o fractură de încheietură, iar şoferiţa a fost rănită uşor la un genunchi.