Prinţul William, despre prinţesa Diana: Aş fi dat orice să o cunoască pe Catherine şi să-mi vadă cei doi copii cum cresc

Prinţul William a vorbit despre moartea mamei sale, Prinţesa Diana, în cel mai emoţionant interviu de până acum, pe care l-a acordat celor de la GQ magazine, în cadrul campaniei Heads Together.

RomaniaTV.net
29 mai 2017, 15:19
Prinţul William, despre prinţesa Diana: Aş fi dat orice să o cunoască pe Catherine şi să-mi vadă cei doi copii cum cresc

Prinţul William, care va fi starul de pe coperta revistei GQ, în luna iulie, a povestit deschis despre viaţa de familie, despre şocul morţii Dianei şi despre cât de mult şi-ar fi dorit ca ea să fie lângă familia lui. Mi-a luat 20 de ani ca să pot să trec, cât de cât, peste această tragedie, spune William.

Prinţesa Diana a fost ucisă într-un tragic accident de maşină, în 1997, când William avea doar 15 ani.

Nu aş fi putut să-mi fac treaba fără stabilitatea pe care mi-a oferit-o familia mea. Stabilitatea acasă este atât de importantă pentru mine. Vreau ca copiii mei să trăiască într-un mediu fericit, stabil şi sigur, şi asta este totul pentru mine şi pentru Kate„, spune William.

Vreau ca George să crească într-un mediu real, plin de viaţă, nu vreau să crească în spatele uşilor palatului, trebuie să fie în afara lui. Voi lupta pentru ca ei să aibă o viaţă normală„, a continuat el.

Acum mă aflu în cel mai bun loc posibil în care am fost vreodată, dar mi-a luat 20 de ani să ajung aiciÎncă găsesc dificil momentul, pentru că atunci eram atât de mic. Mi-a fost cu atât mai greu cu cât durerea mea nu a fost ca a altora, pentru că toată lumea o ştia pe mama, toata lumea cunoştea povestea”, povesteşte prinţul britanic.

Mi-ar plăcea să-i aud sfaturile. Aş fi dat orice să o cunoască pe Catherine şi să-mi vadă cei doi copii cum cresc. Mă întristează că nu e aici să facem toate acestea şi că ei nu o vor cunoaşte niciodată”, mărturiseşte el.

„Şocul morţii ei a fost cel mai mare, încă îl simt şi 20 de ani mai târziu. Oamenii cred că un şoc nu poate dura atât de mult, dar se întâmplă. E un moment atât de dureros în viaţa ta şi nu te va lăsa niciodată în pace, trebuie doar să înveţi să trăieşti cu el„, a mai afirmat William.

Interviul lui William vine după ce fratele său, Harry, a acordat un altul în care a vorbit despre haosul total în care a intrat după moartea mamei sale, Prinţesa Diana.