Prinţul William o atacă pe Camilla. Are probe că e LESBIANĂ

Prinţul William pare o persoană cu multă bunăvoinţă, dar ştie să lupte şi murdar atunci când este cazul. Există informaţii potrivit cărora, scos din sărite de atitudinea mamei sale vitrege faţă de Kate Middleton, în urma apariţiei fotografiilor cu ducesa făcând plajă topless, moştenitorul tronului britanic i-a pregătit mamei sale vitrege o surpriză care o va face să nu se mai arate la faţă.

RomaniaTV.net
03 oct. 2012, 07:08
Prinţul William o atacă pe Camilla. Are probe că e LESBIANĂ

Camilla Parker Bowles îi face viaţa amară ducesei de Cambridge în urma scandalului declanşat de fotografiile cu Kate topless. Soţia prinţului Charles a lăsat de înţeles că fotografiile indecente cu Kate Middleton nu fac decât să sublinieze încă o dată mediocritatea soţiei lui William, pe care o consideră prea „comună” pentru a face parte din familia regală.

Enervat la culme de atitudinea Camillei, pe care oricum nu a prea avut-o vreodată la inimă dat fiind faptul că a fost amanta tatălui său în timpul mariajului acestuia cu prinţesa Diana, William a decis să lase deoparte eleganţa şi să scoată un as din mânecă.

Revista americană Globe scrie că William a „săpat” adânc în trecutul Camillei Parker Bowles şi este la un pas de a face publice informaţii care ar distruge complet reputaţia acesteia. Surse din interiorul palatului Buckingham susţin că, sătul de lecţiile de moralitate ale Camillei, William a alcătuit un dosar care include detalii incredibile despre obiceiurile sale sexuale, inclusiv o dovadă că aceasta ar fi lesbiană.

CITEŞTE ŞI: Prinţul William şi ducesa Kate, fotografiaţi în timp ce făceau sex

Tensiunile dintre Camilla şi William nu sunt de ieri de azi, surse din interiorul Palatului Buckingham afirmând că cei doi s-ar urî de moarte. Mai mult, prinţul William s-ar fi certat în repetate rânduri cu tatăl său din cauza mamei sale vitrege. Iar atitudinea pe care soţia prinţului Charles o are faţă de Kate Middleton nu face decât să pună paie pe foc.