Prinţul William o face de ruşine pe Kate Middleton. „Era NESPĂLATĂ şi neîngrijită”. VEZI CUM ARĂTA

Kate Middleton nu pare să aibă o viaţă chiar atât de "roz" ca prinţesă. Devenită ducesă de Cambridge după căsătoria cu prinţul William, Kate traversează adesea momente dificile. Ea trebuie să facă faţă la o mulţime de critici din partea membrilor familiei regale, iar acum a fost făcută de ruşine într-o carte pe care soţul ei a citit-o înainte de publicare.

RomaniaTV.net
30 mai 2012, 09:14

Nu demult, presa britanică scria că regina Elisabeta a II-a este scoasă din sărite de Kate Middleton. „Este leneşă, vanitoasă, cheltuitoare şi prostuţă”, spunea regina despre soţia nepotului său. O declaraţie care cu siguranţă nu i-a picat bine ducesei de Cambridge, dar peste care, de voie, de nevoie, a trecut.

Ce te faci însă când chiar soţul este cel care te pune într-o lumină extrem de proastă? Pentru că prinţul William a reuşit acest lucru povestind cum era Kate atunci când s-au cunoscut. Şi nu era nici măcar pe aproape la fel de stilată ca acum. Povestea a apărut în cartea biografică „Prince William: The Man Who Will Be King” (Prinţul William: Omul care va fi rege, în traducere), scrisă de Penny Junor. „Kate avea părul nespălat, nu se machia niciodată, era plictisitoare şi se îmbrăca mereu cu nişte blugi ponosiţi”, se arată într-un capitol al cărţii, aprobat chiar de moştenitorul tronului Marii Britanii.