Prinţul William şi Kate au figuri din ceară la muzeul Madame Tussauds din Londra FOTO

Ducele şi ducesa de Cambridge şi-au făcut debutul în galeria Madame Tussauds. Păpuşile de ceară în mărime naturală Kate şi William, îmbrăcaţi în ţinuta de gală de la anunţarea logodnei, au fost expuse pentru public.

RomaniaTV.net
04 apr. 2012, 15:07
Prinţul William şi Kate au figuri din ceară la muzeul Madame Tussauds din Londra FOTO

Fiecare detaliu contează mai ales când vorbim de recreerea unui moment istoric. Kate şi William nu se pot prezenta în public decât impecabil aranjaţi, zâmbitori şi fericiţi. Momentul în care moştenitorul coroanei britanice şi-a anunţat logodna cu iubita din facultate Kate Midleton a fost imortalizat în ceară.

„Noi încercăm să imortalizăm un moment simbolic. Pentru Londra a fost uşor să alegem momentul logodnei. Acela a fost momentul când şi-au recunoscut dragostea în faţa lumii şi au anunţat că vor deveni soţ şi soţie”, a declarat un curator al muzeului Madame Tussauds.

Cu mic, cu mare londonezii au venit la galerie pentru a vedea manechinele din ceară. Începând de azi toţi vizitatorii se vor putea fotografia cu Kate.

Pentru moment, cuplul princiar a fost aşezat alături de prinţul Charles şi Camila. Curatorii de galeriei nu exclud mărirea grupului statuar atunci când va veni pe lume un moştenitor al prinţului William.