Prinţul William şi Kate s-au întors în locul unde s-au îndrăgostit, pentru a-l celebra FOTO

Ducele şi ducesa de Cambridge şi-au amintit de momentul în care s-au îndrăgostit unul de celălalt. Cei doi au fost invitaţii de onoare ai dineului de la prestigioasa Universitate St. Andrews, care a aniversat 600 de ani. Este locul unde Kate şi William s-au cunoscut.

RomaniaTV.net
10 nov. 2012, 08:57
Prinţul William şi Kate s-au întors în locul unde s-au îndrăgostit, pentru a-l celebra FOTO

Kate i-a atras atenţia prinţului William la 19 ani. Era o paradă de modă la care au defilat studentele prestigioasei instituţii britanice, în 2002. Când a văzut-o, William i-ar fi spus unui prieten „Arată super!”.

Acum, Kate a devenit ducesă de Cambridge şi soţia unuia dintre cei mai râvniţi burlaci cu sânge albastru, prinţul William. Cuplul a fost invitat la dineul prilejuit de aniversarea universităţii şi o strângere de fonduri.

La împlinirea a 600 de ani, instituţia vrea să strângă 100 de milioane de lire pe care să le ofere ca burse studenţilor străluciţi care nu îşi pot permite să studieze aici.

Kate, în vârstă de 30 de ani, a purtat la acest eveniment o rochie elegantă din dantelă neagră, pe care a mai purtat-o şi la premiera filmului War Horse, în ianuarie. Detaliul care a completat ţinuta regală a fost o un mac roşu de cristal, dăruit de Legiunea regală britanică.

La cockteilul care a precedat recepţia, Kate şi William au depănat amintiri din vremea studenţiei. Prinţul le-a povestit invitaţilor despre amintirile frumoase de aici, şi a descris-o pe Kate – cu care a studiat istoria artei, drept mentorul său în artă.