Prioripost devine brand de operare al CNPR pe piaţa serviciilor de curierat

Prioripost, cel mai cunoscut serviciu de curierat express al Poștei Române, devine brand de operare al CNPR pe piaţa serviciilor de curierat, începând cu luna iunie a acestui an.

05 iun. 2013, 09:18
Prioripost devine brand de operare al CNPR pe piaţa serviciilor de curierat

Prioripost face parte din portofoliul actual de servicii al Sucursalei de Servicii Express din cadrul Companiei Naționale Poșta Română, alături de Ultrapost, Express Mail Service și Skypak.

Transformarea Prioripost în brand de operare se va face în urma unui proces complex. Printre schimbările efectuate în acest proces de transformare, Prioripost pregătește lansarea în acestă vară de noi servicii competitive atât pentru clienții persoane fizice, cât și pentru persoanele juridice.

Infrastructura operațională și organigrama Prioripost vor fi adaptate pentru a face posibilă îndeplinirea noilor servicii la cele mai ridicate standarde calitative și în cele mai eficiente condiții. De asemenea, Prioripost va lansa în această lună un website propriu.

„Schimbările nu se vor opri aici, însă este mai bine să facem lucrurile consistent și la timpul potrivit. Așadar, transformarea Prioripost este doar primul pas dintr-o serie de schimbări importante pe care intenționam să le ducem la bun sfârșit în cadrul Sucursalei de Servicii Express din Poșta Română. Conform planului în baza căruia am fost mandatat să conduc acest proiect, îmi doresc ca PrioriPost să redevină „prima opțiune” pentru clienții care au necesități de expediere în regim de curierat rapid și să reprezinte pentru Poşta Română ceea ce reprezintă, de exemplu, DHL pentru Deutsche Post”, a declarat Octavian Bădescu, Director al Sucursalei de Servicii Express a CNPR.

Strategia de transformare a Prioripost în brand de operare şi introducerea de noi servicii vizează, pe de o parte, valorificarea într-o mai mare măsură a unui atu greu replicabil în piață: infrastructra poștală. Pe de altă parte, reliefează potențialul de creștere pe care îl prezintă piața „CEP” (Courier, Express & Parcels), piaţa de curierat rapid domestic și internațional.