Priveste-ti OCHIUL DREPT! Daca vezi asta, E GRAV!

Petreci mult in oglinda si totul ti se pare in regula la fata ta? Te-ai uitat mai atent la ochii tai? Ochiul tau drept te poate avertiza in legatura cu anumite afectiuni si anunta chiar si perioada care ti-a mai ramas pentru a te trata. Altfel, finalul va fi unul grav!

15 oct. 2015, 13:55
Priveste-ti OCHIUL DREPT! Daca vezi asta, E GRAV!

In ochi se pot citi multe lucruri: de la bucurie, tristete pana la ura, invidie sau dragoste. Dincolo de sentimentele pe care ochii nostri le transmit, acestia ne avertizeaza si asupra starii de sanatate. Precaritatea acesteia poate fi descoperita printr-o singura privire in oglinda.

DACA O PUPILA DE LA OCHIUL DREPT ESTE MAI MARE DECAT CEALALTA, E FOARTE GRAV!

Cercetatorii canadieni sustin ca daca ai o pupila mai mare decat cealalta, la ochiul drept, ascunde o problema medicala serioasa.

Anomalia pupilelor anunta boli de inima, un atac cerebral in viitor sau chiar predispozitia la formarea unei tumori cerebrale. Tot pupilele de la ochiul tau drept te pot anunta daca ai sifilis sau risti sa ai scleroza multipla.

Acest test simplu este valabil doar in cazul persoanelor care nu consuma droguri sau medicamente cu efect halucinogen.

In aceste cazuri, pupilele o iau razna fara a insemna ca persoana respectiva este grav bolnav. In mod normal, daca nu consumi nicio substanta de acest timp si o pupila este mai mare decat cealalta, consulta imediat un medic!

ALTE SIMPTOME PE CARE LE POTI DEPISTA DINTR-O PRIVIRE, pe revista Teo