FCSB – Silkeborg 0-5 pe Arena Naţională şi 0-10 la „general”. Umilinţă fără precedent

FCSB a pierdut, joi, 0-5 cu Silkeborg, meciul din etapa a 4-a a grupei B din UEFA Conference League, după ce fusese învinsă cu acelaşi scor şi ăn meciul din Danemarca.

14 oct. 2022, 00:01
FCSB – Silkeborg 0-5 pe Arena Naţională şi 0-10 la „general”. Umilinţă fără precedent

FCSB – Silkeborg 0-5. FCSB s-a făcut din nou de râs cu Silkeborg, scor 0-5 pe Arena Naţională.

Ştirea iniţială:

PRO ARENA LIVE VIDEO FCSB – Silkeborg online streaming. Roș-albaștrii vor să spele rușinea după umilința de acum o săptămână, când au pierdut cu 0-5, dar suporterii vor trece mai greu peste acest aspect. Dovadă este că întâlnirea de azi cu danezii are șanse să fie cea cu cea mai mică prezență pe stadion din acest sezon al cupelor europene.

FCSB – Silkeborg 0-5! A marcat Jorgensen, în minutul 70!

FCSB – Silkeborg 0-4! A marcat Jorgensen, în minutul 68!

FCSB – Silkeborg 0-3! A marcat Tengstedt, în minutul 63!

FCSB – Silkeborg 0-2! A marcat Klynge, în minutul 16!

FCSB – Silkeborg 0-1! A marcat Kusk, în minutul 11!

Meciul dintre FCSB și Silkeborg va putea fi urmărit  AICI sau AICI

FCSB – Silkeborg. Echipele de start

FCSB: Târnovanu – V. Crețu, Haruț, Bouhenna, Pantea – Olaru, Edjouma, Oaidă – Cordea, Compagno, Oct. Popescu
REZERVE: A. Vlad – I. Stoica, Miculescu, Dumiter, M. Tănasă, Moraru, Dulca, Boboc, Musi, Radaslavescu, Rusu
ANTRENOR: Nicolae Dică

SILKEBORG: Larsen – Sonne, Salquist, Felix, Engel – Thordarson, Brink, Klynge – Jorgensen, Helenius, Kusk
REZERVE: Hedvall – Ostrom, Tengstedt, Kaalund, Dahl, Gojani, Adamsen, Oggesen, Klitten, Calisir, Busch
ANTRENOR: Kent Nielsen

Oficialii celor de la FCSB se așteaptă la maximum 11.000 de spectatori, deși real probabil că vor fi maximum 10.000 de fani. Dincolo de prestația jalnică a roș-albaștrilor de la Silkeborg contează și prețul tichetelor, unul mai mare față de cel al meciurilor care au contat pentru preliminariile Conference League.

Mai optimist, Gigi Becali se arată extrem de entuziast înainte de FCSB – Silkeborg, partidă din cea de-a patra rundă a fazei grupelor din Conference League. Patronul roș-albaștrilor este convins că echipa sa va arăta un cu totul alt joc față de cel din Danemarca.

Finanțatorul se așteaptă la cel puțin 30.000 de spectatori pe Arena Națională și vrea ca suporterii să susțină din toată puterea lor formația lui Nicolae Dică.

FCSB – Silkeborg, echipe probabile: 
FCSB: 32. Târnovanu – 2. V. Crețu, 5. Dawa, 29. Bouhenna, 28. Pantea – 27. Olaru, 18. Edjouma, 10. Oct. Popescu – 98. Cordea, 96. Compagno, 11. Miculescu
REZERVE: 99. A. Vlad, 6. Haruț, 9. I. Stoica, 20. M. Dulca, 22. Boboc, 26. Oaidă, 30. Musi, 80. Radaslavescu, 90. B. Rusu
ABSENȚI: Tamm, Panțâru, Ov. Popescu, I. Cristea, Radunovic (accidentați), Fl. Coman (menajat), Nikolov, Omrani (neincluși pe lista UEFA)
ANTRENOR: Nicolae Dică

Gigi Becali, atac devastator la adresa lui Edi Iordănescu. „Ne faci filozofie și după te duci să mănânci bătaie!”

SILKEBORG: 1. Larsen – 5. Sonne, 20. Salquist, 4. Felix, 29. Engel – 21. Klynge, 14. Brink, 8. Thordarson – 10. Tengstedt, 11. Helenius, 7. Kusk
REZERVE: 16. Hedvall, 3. Ostrom, 6. Mattsson, 17. Kaalund, 18. A. Dahl, 25. Klitten, 27. Jorgensen, 28. Calisir, 40. Busch
ABSENȚI: G. Dahl, Pedersen (accidentați)
ANTRENOR: Kent Nielsen

Stadion: Arena Națională (București)
Arbitru: Nicholas Walsh (Scoția)

Se joacă azi: FCSB – Silkeborg, West Ham – Anderlecht;
Etapa următoare (27 octombrie): Anderlecht – FCSB, West Ham – Silkeborg

Patronul mizează că roș-albaștrii vor fi avantajați de terenul propriu în duelurile cu Silkeborg și West Ham și speră ca englezii să fie deja calificați la ora meciului direct. Acesta ia în calcul că FCSB nu va pierde în Belgia, cu Anderlecht.

„Îi batem acum pe ei (n.r. Silkeborg), după Anderlecht, după e gata. Spulberăm și West Ham, avem echipă puternică acum. Joacă și la noi… Noi nu jucăm în Londra, noi jucăm la București. Aici echipa noastră e imbatabilă. Mai trebuie să ne raportăm la faptul că ei sunt calificați, nu mai joacă cu prima echipă. Eu zic că putem să câștigăm meciul ăla”, a mai punctat Becali.

Există însă și probleme înaintea meciului cu danezii: Joyskim și Joonas Tamm ar putea fi menajați. „Știu, eu știu toată echipa. Nu știu, s-ar putea fundașii centrali… Nu știu de Dawa și Tamm, dar s-ar putea ca Dawa să fie bine. Nu se știe, să vedem ce zice doctorul. Da, Florinel are mici probleme. Mi-a spus Dică că ar fi bine să nu joace. Dacă el zice așa, așa să fie”, a mai explicat finanțatorul.

Dică: Trebuie să facem un joc perfect şi ofensiv şi defensiv ca să obţinem un rezultat pozitiv cu Silkeborg

Tehnicianul Nicolae Dică a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că FCSB trebuie să facă un joc perfect pentru a obţine o victorie în confruntarea cu Silkeborg, echipă care i-a învins pe bucureşteni cu 5-0 săptămâna trecută.

PRO TV LIVE VIDEO FCSB – Silkeborg online streaming. Iată care sunt prețurile biletelor pentru fiecare dintre cele trei meciuri de pe Arena Națională:

VIP 1 – 750 lei
VIP 2 – 500 lei
VIP 3 – 300 lei
TRIBUNA 2 – Inelul 1 – 200 lei
TRIBUNA 1 și 2 – Inele 2 și 3 – 100 lei
PELUZE – 50 lei.

PRO ARENA LIVE VIDEO FCSB – Silkeborg online streaming. Dică: „Cu siguranţă va fi alt joc joi seară faţă de cel din tur”

“Ne aşteaptă o partidă foarte grea, cu un adversar care joacă un fotbal ofensiv. O echipă cu posesie, dinamică, agresivitate, o echipă foarte bine organizată. Trebuie să fim pregătiţi pentru un joc foarte greu. Trebuie să facem un joc perfect şi ofensiv şi defensiv ca să obţinem un rezultat pozitiv. Cu siguranţă va fi alt joc joi seară faţă de cel din tur. Dacă vom reuşi să învingem atunci ne putem gândi şi la paşii următori. Trebuie să mergem cu încredere, cu curaj mâine seară, să avem atitudine că obţinem un rezultat pozitiv. Avem jucători cu probleme, dar avem alţii care pot să îi înlocuiască”, a spus Dică.

Regele fotbalului românesc a fost inclus în topul celor mai buni 100 de fotbaliști din istorie. Cum a reacționat Gică Hagi când a aflat că este ultimul dintre cei mai buni
Nicolae Dică, antrenorul echipei FCSB, era mulţumit de atitudinea jucătorilor săi în victoria reuşită duminică, la Ploieşti, cu Petrolul, şi spune că roş-albaştrii au o revanşă de luat în faţa lui Silkeborg. ”Am început bine, am marcat, nu am dat adversarului şansa să aibă ocazie de a marca. Am făcut însă pasul înapoi pe final şi nu trebuia să facem asta. Meciul din Danemarca a trecut, suntem acum la a doua victorie consecutivă în campionat, am reuşit ce ne-am propus. Avem însă o revanşă de luat în faţa lui Silkeborg. Nu sunt accidentări grave la echipă, jucătorii au fost înlocuiţi tocmai pentru a-i proteja. Sper să-i recuperăm până duminică. Mă bucur pentru Coman, am avut discuţii cu el, am vrut să-l fac să înţeleagă faptul că el trebuie să-şi asume anumite lucruri şi că poate fi momentul său. Este bine că nu am primit gol, dar trebuie să ne concentrăm la antrenament sută la sută şi să păstrăm această atitudine pentru meciurile viitoare”, a declarat Nicolae Dică.