Pro România îşi prezintă "Manifestul" pentru europarlamentare. Ponta, despre liderii PSD: Când am stat lângă ei, am greşit foarte tare

Publicat: Duminică, 14 Aprilie 2019 12:41 // Actualizat: Duminică, 14 Aprilie 2019 12:42 // Sursa: romaniatv.net

Pro România îşi prezintă duminică “Manifestul” pentru alegerile europarlamentare, candidaţii şi proiectele prioritare.

Preşedintele Pro România, Victor Ponta, a afirmat duminică, la lansarea candidaţilor partidului pentru alegerile europarlamentare, că locul său şi al colegilor săi din Pro România nu va fi alturi de cei pe care îi critică acum. După ce participanţii la lansare au vizionat un film în care apăreau lideri ai PSD în situaţii care au fost criticate de opinia publică, Ponta a spus că a dorit rularea acelui film pentru că atunci când a stat lângă ei, a greşit foarte tare. 

"Am fost odată pe stadion cu foarte mulţi oameni şi foarte mulţi au înîeles că e vorba de aroganţă, de sfidare, foarte mulţi au înţeles pe bună dreptate că în loc să fiu între oameni am încercat să fim deasupra lor. (...) Să nu facem de două ori aceeaşi greşeală! Cred că modestia e mai importantă, că realismu; e a mai important", a afirmat el.

Ponta a acuzat "cea mai dură campanie împootrova apartenenţei României la Europa" şi a avertizat că există riscul repetării crizei economice.

Referindu-se la unii dintre cei care l-au criticat atunci când era prim-ministru, el a spus că aceştia au învăţat "că întotdeauna se poate mai rău".

"Cea mai imprtantă provocareîn acest moment pentru noi toşţi cei din Pro România, este că nu ne întoarcem niciodată în timp, nu ne întoarcem niciodată faţă de cei pe care azi îi criticăm. E un proiect de viitor, nu un proiect care să ne întoarcă ân timp" a spus Ponta, răspunzându-le celor care acuză că urmaază o alianţă cu PSD.

"De ce locul nostru nu este alturi de cei pe care-i criticăm, de ce nu putem fi din nou împreună", a întrebat retoric Victor Ponta, argument fiind imagini cu LIviu Dranea invitând un journalist în baie, dar şi cu Viorica Dăncilă făcând afirmaţii sau gesturi catalogate drept gafe de către opinia publică, precu ş.i cu alţi reprezentanţi ai PSD.

"Dace eu o să uit, să nu mă lăsaţi dumneavoastră să uiet", s-a adresat el sălii.

Atunci când am stat lângă ei, am greşit foarte tare vă rog să nu mă lăsaţi să uit acest lucru"

El a spus că "nimeni nu poate să teleormanizeze România şi nimeni nu poate să conducă ţara noastră cu un Fidesz cu accente de Dâmboviţa".

"200.000 de euro intră azi în coturile unui partid politic care foloseşte acei bani pentru campanii împotriva noastră, pentru postaci. (...) Când stăteau lîngă mine pe scenă de nu mai aveam loc să respir, nu mai eram securist şi mason, acum am aflat chestia asta. Depinde doar de noi să dovedim că putem face lucrurile bune pe care le-am făcut, că învăţăm din greşeli. (...) Cred că dacă ne ţinem de ce am pornit, Pro România va fi în 2020 principalul partid de centru-stânga şi în 2024 va fi principalul partid al ţării. Nu am făcut Pro Romînia pentru alegerile pentru PE. Nici măcar pentru prezidenţiale şi pentru locale. L-am făcut a avea un proiect în care să muncim împreună pe termen lung", a afirmat el.
viewscnt

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
14 apr 21:19
Răspunde | Votează email 0 email
Gica
Un colaj interesant, avandu-l pe Rareș Bogdan drept protagonist, circula printre internauți. Pe pagina de FB a lui Liviu Pleșoianu a fost postat un filmulet în care se aude cum Rareș Bogdan își spune părerea sa despre PNL: „Să-i ia DRACU’! PLEACĂ Raluca Turcan de pe ecran! Să o scoateți AFARĂ!
Cei din PNL? TĂCEEREEE! LA GUNOI!
La revedere! LA LADA DE GUNOI A ISTORIEI!
În emisiunea asta NU intră NICIUN lider PNL!
LA CANAL CU EI!
NU mă interesează ce vor să zică MARȚAFOII din
conducerea PNL! SĂ TACĂ DIN GURĂ!
SĂ TACĂ DIN GURĂ! SĂ INTRE ÎN SEDIU ȘI SĂ STEA ACOLO 4 ANI!
Liderii PNL sunt o RUȘINE!
NU au reușit să convingă!
O să mă cert acolo cu Predoiu și cu ceilalți MARȚAFOI din
conducerea PNL!
LA LADA DE GUNOI a istoriei cu ei!”
1
EUR
4.7790
RON
26 Jan
noapte -1 °
zi 6 °
Ultimele joburi adaugate
24 H