PRO TV LIVE Macedonia de Nord – România VIDEO ONLINE în Grupa J din preliminariile CM 2022. Meciul ultimei şanse!

Macedonia de Nord și România se întâlnesc, miercuri, de la ora 21:45, într-un meci contând pentru etapa a 6-a Grupei J din preliminariile pentru Cupa Mondială din 2022. Partida se joacă la Skopje şi poate fi urmărită LIVE TEXT pe romaniatv.net şi în direct la Pro TV.

08 sept. 2021, 20:40
PRO TV LIVE Macedonia de Nord – România VIDEO ONLINE în Grupa J din preliminariile CM 2022. Meciul ultimei şanse!

PRO TV LIVE Macedonia de Nord – România VIDEO ONLINE în Grupa J din preliminariile CM 2022. La ședința tehnică desfăşurată înaintea jocului de la Skopke, gazdele au precizat că pe stadion vor fi în jur de 6.000 de spectatori. În Macedonia de Nord au acces pe stadion doar persoanele vaccinate. Testul negativ nu este suficient pentru prezența la evenimente sportive.

Macedonia de Nord – România este LIVE STREAM VIDEO ONLINE AICI şi AICI.

Macedonia de Nord – România, echipe de start:Macedonia de Nord:

Dimitrievski – S. Ristovski, D. Velkovski, Musliu, Alioski – Spirovski, Bardi, Elmas – Kostadinov, Ristovski, Churlinov
Rezerve: Iliev, Siskovski – Todoroski, Ashkovski, Ristevski, Serafimov, Trajkovski, Atanasov, Nikolov, Avramovski, Jahovic, Miovski
Selecționer: Blagoja Milevski

România: Niță – Rațiu, Chiricheș, Nedelcearu, Camora – Stanciu, Nedelcu, Cicâldău – Man, Markovic, Sorescu
Rezerve: Vlad – Toșca, Manea, Cordea, M. Marin, Rus, R. Marin, Olaru, Ghiță
Selecționer: Mirel Rădoi

Stadion: National Arena „Todor Proeski” (Skopje)
Arbitru: Antonio Mateu Lahoz. Asistenți: Pau Cebrian Devis, Roberto del Palomar (toți din Spania)

PRO TV LIVE Macedonia de Nord – România VIDEO ONLINE în Grupa J din preliminariile CM 2022

„Meciul cu România va avea o semnificație aparte, dar și celelalte 4 jocuri rămase vor fi importante. Trebuie să uităm ce s-a întâmplat în Islanda. Gândurile noastre se îndreaptă acum către meciul cu România. Într-adevăr, va fi dificil să trecem peste criza de la Reykjavik. Cu Islanda a fost un picaj psihologic. Altfel, ca joc, am fost aproape perfecți! Jucăm un fotbal bun, tactic și agresiv, cu multă mișcare. România e o trupă solidă, compusă din jucători cu calitate. Dar nu ne e frică de cineva anume, suntem concentrați pe ce trebuie să facem în teren”, a declarat Blagoja Milevski, selecționerul Macedoniei de Nord.

Macedonia de Nord – România: Ianis Hagi a fost testat pozitiv. Prima reacţie a selecţionerului Rădoi

„Au schimbat antrenorul, sistemul de joc, sunt mult mai agresivi fără minge și mult mai rapizi pe tranziția pozitivă. În plus, calitatea individuală a lor face din Macedonia de Nord o echipă foarte bună în posesie. Macedonia de Nord are jucători reprezentativi, precum Elmas, Bardhi. Îmi place că fiecare jucător se pune în slujba echipei, este o echipă mult mai periculoasă decât cea pe care am întâlnit-o la București. Probabil că venirea noului antrenor a fost un avantaj, acum fiecare jucător vrea să demonstreze că merită să fie titular. Sunt sigur că mâine vor juca 4-3-3, cu presing foarte sus, ultraofensiv, dar trebuie să vedem și starea gazonului, care ne poate dezavantaja, precum și spațiile din apărare”, a spus Mirel Rădoi, selecţionerul „tricolorilor”, înainte de meciul Macedonia de Nord – România.

Macedonia de Nord – România, echipele probabile

Macedonia de Nord: Dimitrievski – Ristovski, Velkovski, Musliu, Alioski – Spirovski, Bardhi, Elmas – Kostadinov, Ristovski, Churlinov. Rezerve: Iliev, Siskovski, Todoroski, Ashkovski, Ristevski, Serafimov, Trajkovski, Zajkov, Atanasov, Avramovski, Jahovici, Miovski. Selecționer: Blagoja Milevski.

România: Niță – Rațiu, Chiricheș, Nedelcearu, Camora – Cicâldău, Nedelcu, Stanciu – Cordea, Man, Sorescu. Rezerve: A. Vlad, Cr. Manea, Ghiță, A. Rus, Toșca, R. Marin, M. Marin, D. Olaru, Markovic. Selecționer: Mirel Rădoi.

Stadion: „Todor Proeski” (Skopje).

Arbitru: Antonio Mateu Lahoz. Asistenți: Pau Cebrian Devis, Roberto del Palomar (toți din Spania).


loading...