PRO TV LIVE SUEDIA-SLOVACIA ONLINE STREAMING 1-0. Slovacii au şansa calificării în optimi înaintea ultimei etape

Selecţionata de fotbal a Suediei a învins formaţia Slovaciei cu scorul de 1-0 (0-0), vineri, la Sankt Petersburg, în Grupa E a turneului final EURO 2020, iar acest succes o aduce aproape de optimile de finală.

18 iun. 2021, 14:41
PRO TV LIVE SUEDIA-SLOVACIA ONLINE STREAMING 1-0. Slovacii au şansa calificării în optimi înaintea ultimei etape

SUEDIA-SLOVACIA 1-0. Reprezentativa Suediei a învins, vineri, cu scorul de 1-0, selecţionata Slovaciei, într-un meci disputat la Sankt Petersburg, în grupa E a Campionatului European.

PRO TV LIVE SUEDIA-SLOVACIA ONLINE STREAMING. Ambele echipe au un nivel ridicat de încredere după jocurile impresionante din deschidere, cu un plus pentru Slovacia, căreia victoria i-ar asigura prezenţa în optimi. Suedia, în schimb, a făcut faţă presiunii în meciul împotriva Spaniei la Sevilla, unde portarul Robin Olsen a excelat, dar Alexander Isak a semănat de multe ori panică, însă meciul s-a încheiat indecis şi fără goluri. Suedia şi Slovacia au remizat și când s-au întâlnit ultima dată, în 2018, și s-ar putea ca şi de această dată scorul să fie din nou strâns.

De remarcat că Slovacia a ajuns în optimile de finală la EURO 2016, chiar la debutul ei la un turneu final, în timp ce Suedia, care a fost prezentă la fiecar turneul final european după 2000, a trecut ultima dată de grupe tocmai în 2004, potrivit UEFA.

Citeşte şi OLANDA-AUSTRIA 2-0. „Portocala mecanică” face spectacol şi merge mai departe

Echipe probabile:

Suedia: Olsen – Krafth, Lindelof, Danielson, Augustinsson – Larsson, Olsson, Ekdal, Forsberg – Berg, Isak

Slovacia: Dubravka – Pekarik, Skriniar, Satka, Hubocan – Kucka, Hromada – Haraslin, Hamisk, Mark – Duda

Suedia-Slovacia. Duelul de la EURO 2020 va consemna a șaptea confruntare directă dintre cele două echipe, iar istoria este de partea nordicilor, care s-au impus de trei ori. De altfel, Slovacia nu a câștigat niciodată în fața Suediei, celelalte trei jocuri, printre care și cel mai recent, un amical din 2018, terminându-se la egalitate.


loading...
Partenerii noștri