OLANDA – CEHIA: 0-2. Surpriză mare la Euro 2021, culoar pentru Danemarca spre semifinale

Echipa de fotbal a Cehiei a produs o mare surpriză la EURO 2020, prin victoria în faţa formaţiei Olandei, cu scorul de 2-0 (0-0), duminică seara, pe Puskas Arena din Budapesta, în optimile de finală ale competiţiei.

27 iun. 2021, 21:00
OLANDA – CEHIA: 0-2. Surpriză mare la Euro 2021, culoar pentru Danemarca spre semifinale

UPDATE OLANDA – CEHIA 0-2.

Reprezentativa Cehiei s-a calificat, duminică, în sferturile de finală ale Campionatului European, trecând în optimi de Olanda, scor 2-0, pe Puskas Arena din Budapesta.

Au marcat Holes ’68 şi Schick ’80.

În minutul 55, de la olandezi a fost eliminat De Ligt.

Olanda: Stekelenburg – Dumfries, De Vrij, De Ligt, Blind (Timber ’81), Van Aanholt (Berghuis ’81) – De Roon (Weghorst ’73), Wijnaldum, F. De Jong – Depay, Malen (Promes ’57). Selecţioner: Frank de Boer
Cehia: Vaclik – Coufal, Celustka, Kalas, Kaderabek – Holes (Kral ’85), Soucek, Masopust (Jankto ’79), Barak (Sadilek ‘90+2), Sevcik (Hlozek ‘85) – Schick (Krmencik ‘90+2). Selecţioner: Jaroslav Silhavy.

Partida a fost arbitrată de rusul Serghei Karasev, ajutat de compatrioţii săi Igor Demeşko şi Maksim Gavrilin. Rezervă a fost franţuzoaica Stephanie Frappart, iar arbitri pentru sistemul VAR englezii Stuart Attwell, Chris Kavanagh şi Lee Betts, dar şi polonezul Pawel Gil.

Cehia va juca în sferturile de finală împotriva Danemarcei, la 3 iulie, la Baku.

Sâmbătă au acces în sferturi Italia şi Danemarca.

PRO TV LIVE VIDEO OLANDA – CEHIA ONLINE STREAMING EURO 2021. Optimile de finală ale Campionatului European de fotbal continuă cu două partide programate duminică: Olanda – Cehia şi Belgia – Portugalia.

Olanda va întâlni Cehia pe Puskas Arena din Budapesta, de la ora 19.00. Partida va fi arbitrată de rusul Serghei Karasev, ajutat de compatrioţii săi Igor Demeşko şi Maksim Gavrilin. Rezervă va fi franţuzoaica Stephanie Frappart.

Olanda a terminat grupa C pe primul loc, cu maximum de puncte, iar cehii s-au calificat de pe locul 3 al grupei D, cu 4 puncte.

Olanda n-a mai reușit 4 victorii consecutive la EURO din 2000, când selecționerul De Boer era jucător. De partea cealaltă, Cehia n-a fost niciodată eliminată în optimi la EURO.

OLANDA – CEHIA ONLINE STREAMING EURO 2021, la PRO TV LIVE VIDEO

Olanda – Cehia, echipe :Olanda: Stekelenburg; De Vrij, Blind, De Ligt; Dumfries, De Jong, De Roon, Van Aanholt; Wijnaldum; Depay, WeghorstSelecționer: Frank de BoerCehia: Vaclik; Coufal, Celustka, Kalas, Mateju; Holes, Soucek; Masopust, Darida, Jankto; SchickSelecționer: Jaroslav ŠilhavýStadion: Puskás Aréna – BudapestaArbitru: Sergei Karasev (Rusia)

PRO TV LIVE VIDEO OLANDA – CEHIA ONLINE STREAMING. Ce spun antrenorii

Am avut aproape o săptămână să pregătim acest meci și, dacă ne calificăm, avem 5 zile până la partida din sferturi. E ideal. Dar ne concentrăm pe Cehia, trebuie să muncim mult pentru a trece de ei
Frank de Boer, selecționer Olanda

Nu e vorba de tactica olandezilor neapărat, cât de uriașa lor forță ofensivă. Trebuie să lucrăm împreună și să fim și noi periculoși în atac. Dacă nu vom avea o prestație excepțională, nu vom avea succes
Jaroslav Šilhavý, selecționer Cehia

Robotul creat de compania rusească „Promobot” a prezis că Franța va câștiga Euro 2020

Robotul folosește același sistem de analizare al datelor ca cel al caselor de pariuri şi a făcut un calcul în urma tuturor meciurilor jucate la Euro.
Robotul a fost creat de compania rusească „Promobot”, și folosește același sistem de analizare a informației ca și cele ale caselor de pariuri.

Robotul inteligent calculează toate datele din fotbal cum ar fi: grilele meciurilor, accidentările și chiar locația meciurilor din ultimele cinci Campioante Europene. Şi elefantul Yashoda a prezis că Franța va învinge Germania în prima partidă din Grupa F.

Elefantul Yashoda, de la grădina zoologică din Hamburg, a prezis că Franța va învinge Germania în prima partidă din Grupa F de la Euro 2020, lucru care s-a și întâmplat. Franța a câștigat meciul cu 1-0.

ITALIA – AUSTRIA 2-1, calificare după prelungiri la Euro 2021. PROGRAM OPTIMI EURO

Program şi rezultate optimi Euro 2021:

Țara Galilor – Danemarca 0-4Italia – Austria 2-1, după prelungiriOlanda – Cehia (duminică, 27 iunie, ora 19:00, Budapesta)Belgia – Portugalia (duminică, 27 iunie, ora 22:00, Sevilla)

Croația – Spania (luni, 28 iunie, ora 19:00, Copenhaga)
Franța – Elveția (luni, 28 iunie, ora 22:00, București)
Anglia – Germania (marți, 29 iunie, ora 18:00, Londra)
Suedia – Ucraina (marți, 29 iunie, ora 22:00, Glasgow)

ŢARA GALILOR – DANEMARCA 0-4. Nu mai e loc de greşeli la Euro 2021

https://www.youtube.com/watch?v=TEFrQxpcoBw