PRO TV LIVE VIDEO ONLINE STREAMING SIMONA HALEP – SLOANE STEPHENS, finala Roland Garros

PROTV LIVE VIDEO ONLINE STREAMING SIMONA HALEP - SLOANE STEPHENS. Finala de la Roland Garros dintre Simona Halep şi Sloane Stephens va fi transmisă sâmbătă şi de Pro TV, care a anunţat că a pregătit un program special începând cu ora 15.00.

09 iun. 2018, 09:31
PRO TV LIVE VIDEO ONLINE STREAMING SIMONA HALEP – SLOANE STEPHENS, finala Roland Garros

PROTV LIVE VIDEO ONLINE STREAMING SIMONA HALEP – SLOANE STEPHENS. Andreea Esca îi va avea invitaţi pe Mihai Mironică şi Cristian Tudor Popescu, care vor comenta în direct evoluţia jucătoarelor de tenis şi fiecare set al meciului, care va începe la ora 16.00.

PROTV LIVE VIDEO ONLINE STREAMING SIMONA HALEP – SLOANE STEPHENS

Aceasta va fi a treia finală Roland Garros în care va juca Simona Halep. Indiferent de rezultatul finalei, ea va fi în continuare lider mondial, poziţie pe care o ocupă de 31 de săptămâni.

Simona Halep s-a calificat pentru a treia oară în finala turneului de la Roland Garros, după ce a învins-o, joi, cu scorul de 6-1, 6-4, pe jucătoarea spaniolă Garbine Muguruza, locul 3 WTA. Pentru jucătoarea română, aceasta va fi a patra finală din carieră la un turneu de Grand Slam, a doua din acest an, după Australian Open.

Toate meciurile din turneul Roland Garros sunt transmise în direct de Eurosport.

PROTV LIVE VIDEO ONLINE STREAMING SIMONA HALEP – SLOANE STEPHENS. Boris Becker considera ca Simona Halep va avea un avantaj important in finala Roland Garros datorita publicului care o va sustine in duelul cu Sloane Stephens de pe arena Philippe Chatrier.

„Gandindu-ma la finala de sambata, in afara americanilor care vor fi prezenti la meci, publicul o va sustine in totalitate pe Halep. A fost aproape de a castiga trofeul anul trecut si a mai ajuns in alte finale. Ambele au joc similar – exceleaza la deplasarea in teren si au defensive puternice.

Finala europeana intre Garbine Muguruza si Simona Halep s-a incheiat cu victoria fara mari eforturi a romancei. Problema Muguruzei a fost cea de care s-a tot lovit in cariera: nu are o defensiva buna atunci cand jocul ei de atac nu functioneaza. Este de neinvins cand ii intra loviturile si functioneaza serva, dar cand nu e asa, nu are un plan B. Simona a fost sigura si confortabila in a-si folosi jocul defensiv cu eficienta pentru a anula loviturile Muguruzei.

Ambele semifinale au mers mai mult sau mai putin dupa scenariul asteptat. Semifinala americana intre Madison Keys si Sloane Stephens a fost dominata de cea de-a doua dar am considerat si ca a fost un moment important in dezvoltarea lui Keys. Serviciul puternic si loviturile decisive au fost prea intense contra lui Stephens, cea care a avut toate raspunsurile joi.

Stephens, pe de alta parte, si-a modificat jocul intr-un mod superb pentru a avea avantaj pe zgura. Este ca o balerina pe teren si a parut sa fie mereu acolo unde se ducea mingea fara sa rateze vreun pas. A fost o placere sa vad cat de gratioasa este. Ma astept insa ca Madison Keys sa aiba un sezon bun pe iarba, fiti atenti la ea” a declarat Boris Becker.

PROTV LIVE VIDEO ONLINE STREAMING SIMONA HALEP – SLOANE STEPHENS. Simona Halep a avut un traseu mai greu până în finala French Open, faţă de adversara ei din ultimul act, americanca Sloane Stephens. Românca a fost nevoită să stea pe teren o oră şi 13 minute în plus faţă de câştigătoarea US Open. 

Simona Halep, locul I WTA, opt ore şi 45 de minute petrecute pe teren până la finală, a obţinut următoarele rezultate:

Turul I – Alison Riske (SUA), locul 83 WTA, scor 2-6, 6-1, 6-1, într-o oră şi 24 de minute; 

Turul II – Taylor Townsens (SUA), locul 72 WTA, scor 6-3, 6-1, 1h08;

Turul III – Andrea Petkovic (Germania), locul 107 WTA, scor 7-5, 6-0, 1h28;

Optimi de finală – Elise Mertens (Belgia), locul 16 WTA, scor 6-2, 6-1, 0h59;

Sferturi de finală – Angelique Kerber (Germania), locul 12 WTA, scor 6-7 (2), 6-3, 6-2, 2h14;

Semifinale – Garbine Muguruza (Spania), locul 3 WTA, scor 6-1, 6-4, 1h32.

Sloane Stephens, locul 10 WTA, şapte ore şi 32 de minute pe teren, a trecut de următoarele jucătoare:

Turul I – Arantxa Rus (Olanda), locul 106 WTA, scor 6-2, 6-0, 0h49;

Turul II – Magdalena Frech (Polonia), locul 136 WTA, scor 6-2, 6-2, 1h02;

Turul III – Camila Giorgi (Italia), locul 57 WTA, scor 4-6, 6-1, 8-6, 2h26;

Optimi de finală – Anett Kontaveit (Estonia), locul 24 WTA, scor 6-2, 6-0, 0h52;

Sferturi de finală – Daria Kasatkina (Rusia), locul 14 WTA, scor 6-3, 6-1, 1h10;

Semifinale – Madison Keys (SUA), locul 13 WTA, scor 6-4, 6-4, 1h13.

Simona Halep, 26 de ani, şi Sloane Stephens, 25 de ani, s-au întâlnit de şapte ori până în prezent, românca triumfând de cinci ori, de două ori pe zgură.

 Precedentele partide jucate de ele au fost următoarele:

– Turul I, Barcelona, 2012, Simona Halep, scor 6-4, 6-4;

– Optimi, Hobart, 2013, Sloane Stephens, scor 6-4, 6-0;

– Turul I, Australian Open, 2013, Sloane Stephens, scor 6-1, 6-1;

– Optimi, Roland Garros, 2014, Simona Halep, scor 6-4, 6-3;

– Sferturi, Miami, 2015, Simona Halep, scor 6-1, 7-5;

– Turul I, Washington, 2-17, Simona Halep, scor 7-6 (3), 6-0;

– Semifinale, Cincinnati, 2017, Simona Halep, scor 6-2, 6-1.

Finala feminină de la Roland Garros va avea loc, sâmbătă.