PRO TV LIVE VIDEO ROMANIA – LIECHTENSTEIN ONLINE STREAMING. Meci uşor pentru CM 2022. Clasament grupa României

România întâlneşte Liechtenstein, duminică, pe Arena Naţională, în preliminariile CM-2022. Meciul va fi arbitrat de o brigadă feminină, o premieră pentru "tricolori". partida începe la 21.30 şi este live pe Romaniatv.net.

05 sept. 2021, 11:21
PRO TV LIVE VIDEO ROMANIA – LIECHTENSTEIN ONLINE STREAMING. Meci uşor pentru CM 2022. Clasament grupa României

PRO TV LIVE VIDEO ROMANIA – LIECHTENSTEIN ONLINE STREAMING.

România întâlneşte Liechtenstein, duminică, pe Arena Naţională, în grupa J a din preliminariile CM-2022. Meciul va fi arbitrat de o brigadă feminină, o premieră pentru „tricolori”. De asemenea, la acest meci revin şi fanii pentru naţională.

ROMANIA – LIECHTENSTEIN ONLINE STREAMING PRO TV LIVE VIDEO 

Cum ar putea arăta România cu Liechtenstein: Niță – Manea, Chiricheș, Nedelcearu, Toșca – Stanciu, R. Marin, Olaru – Hagi, Markovic, Sorescu

O brigadă feminină din Ucraina va arbitra acest meci, la centru fiind Katerina Monzul, iar Marina Striletska şi Svitlana Gruşo arbitri-asistenţi. Al patrulea oficial va fi Liudmila Telbuh.

Monzul are 40 de ani, este originară din Harkov şi licenţiată în arhitectură şi planificare urbanistică. În noiembrie 2020, ea a condus brigada feminină de la San Marino – Gibraltar, partidă din Liga Naţiunilor, primul meci internaţional cu caracter oficial având femei arbitru. Din 2016, Mozul arbitrează în prima ligă masculină din Ucraina, fiind prima femeie-arbitru din istoria competiţiei. Ea este arbitru FIFA din 2004, a condus finala Ligii Campionilor în fotbalul feminin în 2014, an în care a fost votată de IFFHS pe locul 2 în topul mondial al arbitrelor. Ulterior, a arbitrat finala Cupei Mondiale de fotbal feminin în 2015, fiind votată în acel an numărul 1 în arbitrajul feminin mondial.

PRO TV LIVE VIDEO ROMANIA – LIECHTENSTEIN ONLINE STREAMING. Mirel Rădoi: Cu Liechtenstein pare o partidă uşoară, dar trebuie să fim atenţi

Selecţionerul Mirel Rădoi a declarat, sâmbătă, că deşi Liechtenstein pare victimă sigură, totuşi meciul din preliminariile CM-2022 va fi unul extrem de dificil.

„Dacă ne luăm după câteva rezultate reuşite de ei, meciuri pierdute doar cu 0-1 sau 0-2, cred că ne poate aştepta un joc dificil. Va trebui să fim atenţi. Să sperăm că nu vom avea emoţii. Nu simt presiune pe mine. Vom vedea după această partidă ce va fi. Nu mă gândesc deloc la partida cu Macedonia de Nord, ci doar la meciul de duminică. Pentru multă lume pare o partidă uşoară. Liechtenstein pare o victimă sigură, să sperăm că aşa va fi.  Nu vreau să vorbesc despre următoarea partidă sau despre câte puncte vom face. Am văzut că se pot pierde puncte aproape la fiecare etapă. Liechtenstein are unele zone libere unde putem iniţia atacul. Acolo trebuie să aducem jucători care să paseze mingea repede. Lupta pentru locul doi este echilibrată, se dă între România, Macedonia, Armenia, Islanda… Deşi eu cred că Islanda după ce a pierdut cu noi a ieşit din calcule pentru locul doi”, a declarat Rădoi, într-o conferinţă de presă.

El a vorbit şi despre schimbarea de generaţii de la naţională. „Nu a fost un obiectiv clar să renunţăm la jucătorii cu experienţă şi să aducem cât mai mulţi jucători tineri. Oricum, o schimbare de generaţii trebuia făcută cu mine sau cu altcineva. Dar la fel, pe noi nu ne interesează vârsta, echipa, numele. Dacă sunt jucători peste 30 de ani şi au evoluţii bune, vor fi prezenţi. Asta depinde doar de evoluţia lor la club şi de ceea ce vor face când vor fi selecţionaţi. Nu se pune ca noi să fi zis că jucătorii care au peste o anumită vârstă, să nu vină la echipa naţională”, a spus Mirel Rădoi.

Şoc în cantonamentul echipei naţionale, înainte de meciul de duminică, din preliminariile CM 2022. Dorin Rotariu a fost testat pozitiv la Covid şi a părăsit lotul

Tot pentru prima dată în România la un meci al echipei naţionale va fi activ sistemul de asistenţă video pentru arbitraj.
În camera VAR vor fi arbitrul Ievgenii Aranovksii (Ucraina) şi arbitrul asistent Viktor Matiaş (Ucraina).

La aproape doi ani de la ultimul meci cu fani ai României pe Arenă, tricolorii vor întâlni Liechtenstein având susţinerea suporterilor în tribune.

PRO TV LIVE VIDEO ROMANIA – LIECHTENSTEIN, anunţ important pentru fani

Conform legislaţiei în vigoare, la meci pot asista spectatori din următoarele categorii:

Persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.

Simona Halep s-a calificat în optimi la US Open 2021. Urmează meci cu Elina Svitolina
Persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore.

Persoanele care certifică faptul că se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-CoV-2.

Minorii sunt exceptaţi de la regula testării, la stadion prezentând documentul de identitate (buletin, certificat de naştere), însoţit de biletul (digital sau printat).

Pentru primele 3 categorii prezentate mai sus, documentele medicale justificative vor fi prezentate la stadion împreună cu biletul (digital sau printat).

Copiii cu vârsta sub 14 ani au acces gratuit în zona destinată familiilor ”Tribuna 2 Family Zone”, alegând tipul biletului (copil) în efectuarea comenzii. Datele copiilor trebuie, de asemenea, introduse în comandă pentru a le fi eliberate bilete cu valoare zero. Accesul pe stadion al fiecărei persoane, indiferent de vârstă, se face în baza unui bilet valabil.

Pentru acest meci, selecţionerul Mirel Rădoi nu se poate baza pe Denis Alibec, Denis Drăguş, ambii accidentaţi, şi Dorin Rotariu, infectat cu Covid-19.

PRO TV LIVE VIDEO ROMANIA – LIECHTENSTEIN. Clasamentul Grupei J înaintea acestei partide: 1. Armenia – 10 puncte, 2. Germania – 9 puncte, 3. Macedonia de Nord – 7 puncte, 4. România – 6 puncte, 5. Islanda – trei puncte, 6. Liechtenstein – niciun punct.

La 8 septembrie, tot de la 21.45, va avea loc partida Macedonia de Nord – România.

https://www.youtube.com/watch?v=XnCnASXipxU