Şoc în cantonamentul echipei naţionale, înainte de meciul de duminică, din preliminariile CM 2022. Dorin Rotariu a fost testat pozitiv la Covid şi a părăsit lotul

Fotbalistul echipei naţionale a României, Dorin Rotariu, a fost testat pozitiv la Covid-19 înaintea meciului cu Liechtenstein, programat, duminică, pe Arena Naţională, în prelimininariile CM 2022, şi a părăsit cantonamentul primei reprezentative de la Mogoşoaia.

04 sept. 2021, 21:42
Şoc în cantonamentul echipei naţionale, înainte de meciul de duminică, din preliminariile CM 2022. Dorin Rotariu a fost testat pozitiv la Covid şi a părăsit lotul

„Deşi cu rezultate negative la toate testările efectuate în cantonamentul naţionalei cu ocazia acestei acţiuni, jucătorul Dorin Rotariu a fost depistat pozitiv la testarea COVID PCR solicitată de UEFA pentru desfăşurarea partidei de mâine, cu Liechtenstein.

Fără simptomatologie, Dorin Rotariu nu a participat la antrenamentul oficial din această seară şi a părăsit cantonamentul echipei naţionale”, informează Federaţia Română de Fotbal într-un comunicat de presă publicat, sâmbătă, pe site-ul său oficial.

Citeşte şi Surprizele lui Rădoi pentru preliminariile CM 2022. Rapid nu are niciun jucător la naţională

Toţi ceilalţi jucătorii şi membrii staff-ului primei reprezentative au primit rezultate negative în urma testării efectuate în sâmbătă dimineaţă.

Echipa naţională de fotbal a României întâlneşte, duminică, de la ora 21:45, pe Arena Naţională din Capitală, selecţionata Liechtensteinului, într-o partidă din cadrul preliminariilor CM 2022. Pe 8 septembrie, de ora 21:45, prima reprezentativă va juca împotriva Macedoniei de Nord pe Tose Proeski Arena din Skopje.

Citeşte şi Un fotbalist cu trei prezenţe în naţionala României a anunţat că îşi va lua cetăţenie maghiară. În scurt timp va fi eligibil să joace pentru reprezentativa Ungariei

În altă ordine de idei, s-a stabilit că tricolorii vor juca meciurile cu Armenia (11 octombrie) și Islanda (11 noiembrie) din preliminariile CM 2022 pe stadionul Steaua. UEFA a aprobat propunerea FRF astfel că ultimele două partide ale tricolorilor pe teren propriu în preliminariile pentru Mondial se vor juca în Capitală. Va fi primul meci al naționalei pe noul stadion Steaua.