PRO TV LIVE VIDEO Steaua Roşie Belgrad – CFR Cluj 4-0. Ardelenii, surclasaţi în Serbia!

Steaua Roșie Belgrad - CFR Cluj, turul play-off-ului Europa League, se joacă azi, începând cu ora 22:00. Meciul e livescore pe Romaniatv.net și televizat de Pro TV.

17 aug. 2021, 22:00
PRO TV LIVE VIDEO Steaua Roşie Belgrad – CFR Cluj 4-0. Ardelenii, surclasaţi în Serbia!

PRO TV LIVE VIDEO Steaua Roşie Belgrad – CFR Cluj 4-0 (Pavkov – min. 5, Katai – min. 38, El Fardou – min. 68, Ivanic – min. 77)

CFR Cluj se află în fața cele mai importante ”duble” din sezonul european actual, chiar dacă Marius Șumudică a spus că echipa sa ar putea câștiga mai mulți bani din Conference League.

Steaua Roşie Belgrad – CFR Cluj PRO TV LIVE VIDEO 

Update: CFR Cluj este condusă de echipa sârbă Steaua Roşie Belgrad cu scorul de 2-0, la pauza meciului care are loc marţi seara, pe Stadionul ”Rajko Mitic” din Belgrad, în prima manşă a play-off-ului Europa League la fotbal.

Gazdele au marcat prin Milan Pavkov (5) şi Aleksandar Katai (38).
Ardelenii vor lupta, așadar, cu Steaua Roșie Belgrad, pentru un loc în grupele Europa League. Prima manșă se va disputa diseară, de la ora 22:00.

Campioana României are deja asigurată prezența în grupele Conference League, dar va încerca pasul în a doua competiție europerană intercluburi. Pentru partida de azi, tehnicianul Marius Șumudică nu-i va putea folosi pe Alexandru Chipciu și pe Andrei Burcă, ambii accidentați, dar și pe Păun, care este suspendat, după ce a fost eliminat cu Young Boys Berna, în turul doi preliminar al UEFA Champions League.

PRO TV LIVE VIDEO Steaua Roşie Belgrad – CFR Cluj, echipe probabile:
STEAUA ROȘIE: 82. Borjan – 2. Gajic, 15. Dragovic, 5. Degenek, 23. Rodic – 35. Sanogo, 8. Kanga – 4. Ivanic, 11. Falco, 10. Katai – 39. Diony
REZERVE: 1. Popovici 3. Babic, 6. Pankov, 7. Krstic, 22. Nikolic, 24. Gavric, 31. El Fardou, 93. Bakayoko, 99. Krstovic
ANTRENOR: Dejan Stankovic

CFR CLUJ: 87. Arlauskis – 16. Susic, 6. Graovac, 92. Cestor, 45. Camora – 5. J. Rodriguez, 8. Sigurjonsson – 18. V. Costache, 10. C. Deac, 27. Petrila – 77. Alibec
REZERVE: 34. Bălgrădean, 4. Cr. Manea, 13. D. Ciobotariu, 14. Latovlevici, 21. Tahiri, 28. Hoban, 29. Bouhenna, 76. Fofana, 94. Itu
ABSENȚI: A. Burcă, Chipciu (accidentați), Ad. Păun (suspendat)
ANTRENOR: Marius Șumudică

Stadion: Rajko Mitić (Belgrad)
Arbitru: Georgi Kabakov (Bulgaria)

PRO TV LIVE VIDEO Steaua Roşie Belgrad – CFR Cluj. Arbitrul bulgar Gheorghi Kabakov va conduce meciul dintre Steaua Roşie Belgrad şi CFR Cluj, care va avea loc marţi, de la ora 22:00, pe Stadionul ”Rajko Mitic” din Belgrad, în prima manşă a play-off-ului Europa League la fotbal, potrivit site-ului UEFA.

Gigi Becali schimbă antrenorul la FCSB: „Acum i-am făcut contractul lui Edi. A rămas să semneze”

Arbitri asistenţi vor fi Martin Margaritov şi Dian Valkov, iar arbitru de rezervă a fost desemnat Nikola Popov.

CFR Cluj se va duela cu Steaua Roșie Belgrad în playoff-ul Europa League. Meciurile se dispută pe 19 și 26 august. Învingătoarele se califică în grupe, iar pierzătoarele merg în aceeași fază din Conference League.

PRO TV LIVE VIDEO Steaua Roşie Belgrad – CFR Cluj. Ce spune Marius Şumudică

„E un război, format din două bătălii. E clar că mâine e prima bătălie. Dacă pierzi toți soldații, a doua bătălie cu cine o mai câștigi? E clar că îmi doresc un rezultat care să ne dea speranțe la calificare. Niciodată n-am pregătit un meci ofensiv sau defensiv. O echipă e formată atât din apărători, cât și din atacanți.

E clar că va fi o problemă cu temperatura. Nu doar pentru noi, ci și pentru ei. Când m-am dat jos din avion, am crezut că am aterizat la Dubai. Va fi foarte cald, apăsător, plus stadionul ăsta, cu fanii care emană căldură. La nivelul solului cred că-s 50 de grade. Ne pregătim ghetele. Mi-am lăsat maioul la hotel, intrăm la treabă.

Steaua Roşie Belgrad-CFR Cluj play-off Liga Europa. Mario Camora: „Presiunea e toată la ei, noi nu avem nimic de pierdut”

Steaua Roșie e un club puternic, care a jucat în Champions League. E clar că fanii nu-s fericiți cu ce e de față. Mai departe, pe cine e presiune, la fiecare antrenor nu contează trecutul, viitorul, ci prezentul”, a spus Șumudică.

„Am încredere în grupul pe care-l conduc. Am două luni la această echipă, în care am pierdut două meciuri, unul dintre ele care oricum ne-a calificat, în rest avem victorii. Suntem liderul campionatului, ce-și dorește mai mult un antrenor decât să aibă 5/5, să joace cu un stadion plin?

Ce să-mi doresc mai mult de atât? Am niște băieți adorabili, care muncesc zi de zi, vom vedea ce se va întâmpla mâine. Suntem pregătiți”, a concluzionat antrenorul.

Meciul Steaua Roşie Belgrad – CFR Cluj este live score pe Romaniatv.net.