PRO TV va închide emisia staţiilor locale: Este o decizie de business

Postul de televiziune PRO TV va renunţa la emisia tuturor staţiilor locale pe care le avea în ţară, iar operatorii de cablu au fost deja anunţaţi.

RomaniaTV.net
28 mart. 2018, 14:17
PRO TV va închide emisia staţiilor locale: Este o decizie de business

Practic, 12 stații locale nu vor mai avea semnal propriu. Știrile Pro TV, care aveau un segment în care fiecare stație locală avea semnal propriu, în funcție de zonă, se vor vedea la fel în toată țara.

Potrivit paginademedia.ro, de la 1 aprilie, la miezul nopţii, Pro TV va emite un singur semnal de la Bucureşti, urmând să se renunţe la transmisiile de la Alba Iulia, Arad, Braşov, Cluj Napoca, Constanţa, Galaţi, Iaşi, Oradea, Piteşti, Sibiu, Timişoara şi Târgu Mureş.

Citeşte şi MUTARE-BOMBĂ. O prezentatoare celebră revine la Pro TV. Poziţia Andreei Esca, ameninţată?

„Începând de luna aceasta, vom optimiza rețeaua națională pentru Știrile PRO TV. Această decizie de business nu are niciun impact asupra conținutului jurnalelor de știri, care va fi în continuare relevant pentru toți românii. Știrile de pe teritoriul României vor fi realizate ca și până acum de către echipele locale de știri, care își vor continua activitatea”, se arată în răspunsul transmis de conducerea postului de televiziune.