Randers – CFR Cluj 2-1 în Conference League. Campioana României ratează calificarea în 16-imile de finală!

CFR Cluj a pierdut, joi, meciul din deplasare cu Randers, din etapa a 5-a a Grupei D din UEFA Conference League. Astfel, campioana României nu mai are nicio şansă de calificare în 16-imile de finală ale competiţiei.

25 nov. 2021, 23:56
Randers – CFR Cluj 2-1 în Conference League. Campioana României ratează calificarea în 16-imile de finală!

Randers – CFR Cluj 2-1 UPDATE

. CFR era aproape să lovească prima împotriva lui Randers, când centrarea lui Camora a fost deviată și a „mușcat” din transversală (3). Apoi, danezii au preluat în totalitate controlul și numai intervențiile lui Bălgrădean au ținut-o în cărți pe campioana noastră din ultimii 4 ani. Inevitabilul s-a produs până la urmă în repriza a doua. Kamara a profitat de neatenția lui Camora și a deschis scorul (68).  De nicăieri, Ciprian Deac a restabilit egalitatea cu o lovitură de cap (72), însă Bălgrădean a fost bătut 4 minute mai târziu de Piesinger – lovitură liberă de la mare distanță executată perfect de fundașul austriac.

RANDERS – CFR CLUJ 2-1 (0-0)

Kamara 67, Piesinger 75 / Deac 71Randers

: Carlgren – Kallesoe, Piesinger, Marxen, Kopplin – Tibbling, Laueborg, Johnsen, Ankersen – Egho, Bundgaard. Antrenor: Thomas Thomasberg.

CFR Cluj: Bălgrădean – Manea, Graovac, Burcă, Camora – Bordeianu, Boateng, Deac – Omrani, Debeljuh, Păun. Antrenor: Dan Petrescu.

În celălalt meci din grupă, Jablonec – Alkmaar 1-1.

Clasament: 1. Alkmaar 11p, 2. Randers 7p, 3. Jablonec 6p, 4. CFR Cluj 1p.

PRO X Randers – CFR Cluj LIVE STREAM VIDEO ONLINE

CFR Cluj mai are șanse teoretice de calificare în faza următoare a competiției, dar depinde și de rezultatul meciului Jablonec – Alkmaar, în care echipa cehă nu trebuie să câștige în fața olandezilor. Campioana României speră să câștige ultimele două meciuri din grupă și să se califice. În ultima rundă, joacă pe teren propriu cu Jablonec.

„Jucăm împotriva unei echipei foarte puternice, care e pe locul 3 în Danemarca. E la 4 puncte de primul loc, ceea ce înseamnă că e o echipă extraordinară. Îi e bun un egal, dar va juca la victorie.  La victorie avem o șansă, dacă Jablonec nu o învinge pe AZ Alkmaar. Are în apărare jucători înalți și puternici, iar în atac are cel puțin şase jucători rapizi. Acasă e foarte bună. E o echipă care marchează goluri, dar și primește. Noi suntem într-o perioadă bună. Dacă toți jucătorii sunt bine din punct de vedere fizic, vom avea o șansă. Va fi un meci de a fi sau a nu fi. Nu mai avem ce pierde. Dar în țările nordice trebuie să fii puternic pentru a câștiga”, a spus Dan Petrescu, antrenorul ardelenilor, înainte de partida Randers – CFR Cluj.

Bătaie în vestiarul lui CFR Cluj, după înfrângerea cu Steaua Roşie Belgrad. Scenele au fost filmate de sârbi VIDEO

Echipele probabile la meciul Randers – CFR Cluj

Randers: 1. Carlgren – 7. Kallesøe, 8. Piesinger, 11. Marxen, 15. Kopplin – 10. Kehinde, 6. Johnsen, 14. Lauenborg, 9. Ankersen – 99. Kamara, 90. Odey. Rezerve: 22. Søndergaard, 2. Graves, 12. Tibbling, 17. Lauridsen, 18. Klysner, 20. Mistrati, 30. Onovo, 40. Bundgaard, 44. Madsen. Antrenor: Thomas Thomasberg

CFR Cluj: 34. Bălgrădean – 16. Susici, 3. A. Burcă, 29. Bouhenna, 45. Camora – 19. Culio, 37. Bordeianu, 10. C. Deac – 9. Omrani, 22. Debeljuh, 7. Ad. Păun. Rezerve: 23. Cristiano, 4. Cr. Manea, 5. J. Rodriguez, 6. Graovac, 18. V. Costache, 21. Boateng, 75. Gâdea, 77. Alibec, 96. Fl. Ștefan. Antrenor: Dan Petrescu

Stadion: Randers. Arbitru: Donald Robertson / Asistenți: Alan Mulvanny, Calum Spence (toți din Scoția).