Probleme cu emiterea rovinietei şi a peajului. Sâmbătă va funcţiona cu intermitenţe

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunţă că serviciul de emitere a rovinietei și a peajului va funcționa cu intermintențe sâmbătă, din cauza unor intervenții la sistemul informatic al aplicației.

17 sept. 2021, 14:15
Probleme cu emiterea rovinietei şi a peajului. Sâmbătă va funcţiona cu intermitenţe

Probleme cu emiterea rovinietei şi a peajului. Sâmbătă, serviciul de emitere a rovinietei și a peajului va funcționa cu intermintențe.

Probleme cu emiterea rovinietei şi a peajului

Citeşte şi Contractul pentru lotul 2 al autostrăzii de centură a Bucureştiului, semnat de CNAIR. Când se va putea circula pe A0

Potrivit unui comunicat remis vineri de Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), emiterea prin mijloace electronice a rovinietei şi a peajului va funcţiona cu intermitenţe sâmbătă, din cauza unor intervenţii la programele implicate în funcţionarea Sistemului Informatic de Emitere, Gestiune şi Monitorizare şi Control a Rovinietei (SIEGMCR).

Intervenţiile tehnice vor avea loc între orele 08:00 – 18.00 şi vor afecta emiterea rovinietelor prin intermediul SMS, a portalului www.erovinieta.ro şi a aplicaţiei destinate telefoanelor mobile etarife precum şi a peajelor prin intermediul punctelor de distribuţie, aparţinând Rompetrol Downstream, prin intermediul SMS, a portalului www.erovinieta.ro şi a aplicaţiei etarife.

În acest context, pentru a evita aplicarea unor sancţiuni contravenţionale, utilizatorii reţelei de drumuri au obligaţia de a achita tarifele prin celelalte mijloace puse la dispoziţie de către Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, detaliile fiind disponibile pe site-ul CNAIR, se menţionează în comunicat.

Citeşte şi CNAIR anunţă deschiderea circulaţiei pe bretelele 3 şi 4 ale nodului rutier Sebeş VIDEO


loading...
Partenerii noștri