Probleme cu legea pentru Adrian Alexandrov. Iubitul Elenei Udrea este acuzat de fraudă, cât este prejudiciul

Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, este suspectat de fraudă, prejudiciul fiind reclamat de o companie de gaze. În timp ce Elena Udrea ispășește o pedeapsă de şase ani de închisoare în Dosarul "Gala Bute", se pare că și partenerul său de viață se confruntă cu probleme cu legea.

30 ian. 2024, 19:50
Probleme cu legea pentru Adrian Alexandrov. Iubitul Elenei Udrea este acuzat de fraudă, cât este prejudiciul
Probleme cu legea pentru Adrian Alexandrov. Iubitul Elenei Udrea este acuzat de fraudă, cât este prejudiciul

Probleme cu legea pentru Adrian Alexandrov. Iubitul Elenei Udrea este acuzat că a provocat un prejudiciu în valoare de aproximativ 10.000 de lei. Situația a fost dezvăluită public, iar Adrian Alexandrov a făcut declarații pentru a clarifica situația. Acesta explică că compania de gaze a schimbat distribuitorul de gaz la adresa sa, iar ulterior a primit un dosar în care i se impută un presupus prejudiciu de 9.000 de lei.

Citeşte şi: Imagine emoţionantă cu fiica Elenei Udrea. Eva Maria zâmbeşte fericită alături de tatăl ei, Adrian Alexandrov FOTO

Adrian Alexandrov afirmă că a refuzat propunerea companiei de a negocia suma și că împreună cu avocatul său, Veronel Rădulescu, s-au prezentat la sediul companiei pentru a discuta, hotărând să meargă în instanță pentru a-și face dreptate.

„Au venit la adresa mea și au schimbat distribuitorul de gaz, amplasat în exteriorul curții mele. La o distanță de 3 ani de zile, primesc în poștă de la ei un dosar în care au afirmat că eu i-am prejudiciat cu 9.000 de lei și au dorit să negocieze cu mine suma sau să plătesc în tranșe presupusul lor prejudiciu! Împreună cu celebrul avocat, dl. Veronel Rădulescu, ne-am prezentat la sediul lor în cadrul unei discuții, am refuzat propunerea lor și le-am spus că ne vedem în instanță!”, a transmis Adrian Alexandrov.

Citeşte şi: Lovitură grea pentru Elena Udrea, aflată în spatele gratiilor. Va avea un şoc la eliberare

Adrian Alexandrov susține că situația este rezultatul deteriorării aparatului de măsurare al companiei de gaze, iar aceștia încearcă să împingă costurile de înlocuire în factura consumatorului. El consideră că modul de operare al companiei este cel puțin dubios și îndeamnă instituțiile statului să investigheze, menționând că există mulți români prejudiciați în mod similar.

„Concluzia la care am ajuns împreună cu dl avocat după discuția cu ei și după ce le-a demontat toată teoria absurdă, este că aparatul lor s-a deteriorat și costul aparatului vor să îl bage în factura consumatorului. Sunt convins că sunt mii de cazuri în toată țara și ghinionul lor este că au dat peste mine! Rog ca instituțiile statului sau cei responsabili să se sesizeze pentru că sunt mulți români prejudiciați în acest fel!”, a mai precizat Adrian Alexandrov.