Probleme cu zborul naţionalei României, din cauza ceţii destinaţia a fost schimbată. „Tricolorii” îşi continuă drumul cu autocarul

Naționala României a plecat vineri seară spre Elveția, pentru ultimul meci din preliminariile CM 2022, contra naționalei din Liechtenstein.

12 nov. 2021, 20:15
Probleme cu zborul naţionalei României, din cauza ceţii destinaţia a fost schimbată. „Tricolorii” îşi continuă drumul cu autocarul

Tricolorii ar fi trebuit să aterzieze la St. Gallen, dar condițiile meteo au schimbat planul. FRF a anunțat că avionul României va ateriza la Zurich:

Din cauza condițiilor atmosferice, ceață, charter-ul tricolorilor nu va mai ateriza in aceasta seara la St. Gallen, ci la Zurich. De aici, delegația va merge cu autocarul la St.Gallen (Santispark Hotel)„, a anunțat FRF.

Citeşte şi România – Islanda 0-0 în preliminariile CM 2022. „Tricolorii”, şanse minime pentru baraj!

Meciul cu Liechtenstein ar trebui să fie o simplă formalitate pentru echipa României, astfel că toate speranțele se leagă de partida Macedonia de Nord – Islanda. Avem nevoie ca nordicii să obțină cel puțin un punct la Skopje, altfel Macedonia de Nord va merge la baraj, iar România va continua să numere anii de la ultima prezență la Mondial.

Meciul Liechtenstein-România este programat duminică, de la ora 19.00.

Citeşte şi Laszlo Boloni ar putea fi următorul selecţioner al României: „Chiar am vorbit cu el!”. Ce salariu cere

Vineri dimineață, tricolorii care nu au evoluat în partida cu Islanda și cei care au prins mai puține minute au efectuat o ședință de antrenament, ceilalți au urmat program separat. 25 din cei 26 de tricolori convocați au făcut deplasarea spre Elveția, pentru meciul cu Liechtenstein, Andrei Rațiu, suspendat după meciul cu Islanda, părăsind lotul.