Probleme de sănătate jenante pentru bărbaţi

Şi bărbaţii au probleme jenante! Unele dintre problemele de sănătate cu care se confruntă bărbaţii sunt considerate jenante, iar aceştia preferă să nu vorbescă despre ele. Cu toate acestea, ei trebuie să meargă la doctor pentru ca unele dintre aceste simptome pot fi mai grave decât cred.

RomaniaTV.net
20 nov. 2012, 21:56
Probleme de sănătate jenante pentru bărbaţi

Sforăitul. Cunoaşteţi vreun bărbat care nu sforăie? Sforăitul nu numai că afectează somnul vostru şi al partenerei, dar e destul de periculos şi pentru sănătate. Problema poartă denumirea de apnee în somn şi înseamnă oprirea respiraţiei pentru o perioadă cuprinsă între câteva secunde şi câteva minute. Consultaţi un medic ORL-ist pentru a remedia această neplăcere, care vă poate pune în pericol viaţa.

Disfuncţiile sexuale, extrem de jenante pentru bărbaţi

Bărbaţii nu se dau în vânt să vorbească despre problemele lor sexuale deşi un sfert dintre urmaşii lui Adam se confruntă cu ele. Printre acestea se pot enumeră: scăderea libidoului, ejaculare precoce sau lipsa erecţiei.

Transpiraţia excesivă

Bărbaţii transpiră mai mult decât femeile, dar dacă aveţi tot timpul mâinile transpirate sau e nevoie de câteva schimburi de-a lungul unei zile, atunci trebuie să apelaţi la sfaturile unui specialist pentru a urma un tratament adecvat. Nu e vorba doar despre o chestiune perfect bărbătească, ci chiar de o boală.

Citeşte continuarea pe Sfatulparintilor.ro.