Ada Condeescu: „Am fost hărţuită de femeile din industrie, de bărbaţi încă nu. Nu mai merg nici la Gopo, nicăieri, că nu ştii peste cine dai”

Actriţa Ada Condeescu a povestit din experienţa ei în industria cinematografică din România, după ce luna trecută colega sa Viorica Vodă a mărturisit la gala premiilor Gopo că a fost hărţuită de unii bărbaţi din domeniu.

19 mai 2022, 19:19

Chiar dacă Viorica Vodă a fost condamnată de mulţi oameni din industrie, inclusiv de marele actor Mircea Diaconu, atât pentru momentul ale pentru a face aceste dezvăluiri, cât şi pentru faptul că a aşteptat 20 de ani pentru a scoate acest secret la iveală, colega sa Ada Condeescu nu s-a sfiit să vorbească, la rândul său, despre acest subiect delicat.

Actrița spune că a trecut și ea prin tot felul de situații neplăcute, însă nu din partea bărbaților, ci a femeilor din industria cinematografică.

„M-am confruntat cu hărțuire din partea femeilor din industrie, din partea bărbaților încă nu. Și nu mă refer la hărțuire sexuală, ci la hărțuire de toate celelalte tipuri: fizică, verbală, se mai întâmplă. Hai să fim serioși, nu suntem nici primii, nici ultimii. Contează foarte mult cum le gestionezi, ce vrei să iei din asta.

Citeşte şi: Viorica Dăncilă şi-a deschis sufletul şi a vorbit despre adopţia fiului său: „Ce a fost extraordinar de urât a fost că au spus că am cumărat un copil”

Unele lucruri s-au întâmplat la începuturi, altele mai încoace. Am trecut cu greu, pentru că sunt un om care a pus la suflet. Nu mi-a fost ușor, dar până la urmă trebuie să ignori lucrurile astea, adică eu, cel puțin, mi-am dat seama că te confrunți atunci pe moment, îți dai seama ce frustrări au oamenii respectivi, trebuie să te gândești de unde le vin toate problemele astea, supărările și nemulțumirile. Nu aveam nicio treabă, a fost chiar așa din nimic. Eram la un festival, la premieră, eu eram la distracție și la party și oamenii aveau supărări. Și de aceea am zis: nu mă mai duc la petreceri din astea, nici la Gopo, nicăieri că cine știe peste cine dau. Femei din industrie să le spunem”, a declarat, pentru VIVA!, Ada Condeescu.

Citeşte şi: Daniel Onoriu, imagini tulburătoare cu primii paşi făcuţi după 55 de zile de comă: „Mi-au dat şanse zero” | GALERIE FOTO şi VIDEO