Probleme grave de sănătate pentru Mellina. Artista a mers la zeci de medici, dar n-a primit un diagnostic exact: „Poate sunt nebună”

Mellina, cunoscuta artistă și fostă concurentă la emisiuni populare, a împărtășit recent cu fanii săi pe rețelele de socializare lupta cu problemele de sănătate. Deși a fost la mai mulți medici și a făcut numeroase investigații, simptomele persistente din zona abdominală continuă să îi cauzeze disconfort și îngrijorare.

12 feb. 2024, 17:10
Probleme grave de sănătate pentru Mellina. Artista a mers la zeci de medici, dar n-a primit un diagnostic exact: „Poate sunt nebună”
Probleme grave de sănătate pentru Mellina. Artista a mers la zeci de medici, dar n-a primit un diagnostic exact: "Poate sunt nebună"

Probleme grave de sănătate pentru Mellina. Artista a mărturisit că a parcurs un lung drum medical, consultându-se cu medici de la Ginecologie la Urologie, însă niciun diagnostic clar nu a fost stabilit până în prezent. Deși analizele au arătat că este sănătoasă, durerile persistente și absența unui diagnostic adecvat au dus la dezvoltarea unei stări de anxietate.

„După luni de simptome greu de suportat, vizite la vreo 10 doctori, analize și RMN – uri și toată lumea îmi zice că n-am nimic… maxim o inflamație pelviană…M-am gândit, vă dați seama, că poate sunt nebună și îmi induc singură simptomatologia… Incertitudinea asta te obosește și psihic și așa am dezvoltat o anxietate puternică pe care o tratez”, a început să povestească Mellina.

Citeşte şi: Mihail Pautov dezvăluie care este secretul fericirii. Ce trebuie să facem ca să fim în plină formă fizică şi mentală

Cu toate acestea, Mellina își menține speranța și hotărârea de a găsi un tratament potrivit pentru problemele sale de sănătate. Ea a început terapia pentru a face față anxietății și se pregătește să facă un RMN cu protocol de endometrioză, sperând că acesta va oferi mai multă claritate asupra situației sale medicale.

„Ca idee, am o inflamație pelviană, încă suntem în investigații, mă simt mult mai bine, mi-am schimbat tratamentul. Încă vrem să vedem ce am, o să am un RMN cu protocol de endometrioză, foarte mulți mi-au scris de chestia asta și deja era luat în calcul și eu cred că o să fie ok. Mi s-a spus foarte clar că nu este nimic grav, că într-adevăr simptomatologia este oribilă și că mulți oameni au aceste simptome, că este un tratament de lungă durată dar că nu este nimic grav. Nu se moare din asta, toți mi-au zis să mă calmez și m-am mai liniștit”, mai povestește artista.

Citeşte şi: Ce sumă impresionantă a primit Roxana Nemeş de la Pro TV pentru cele patru săptămâni de la Survivor România All Stars 2024

În ciuda luptei sale cu problemele de sănătate, Mellina se arată recunoscătoare pentru susținerea familiei, prietenilor și a fanilor săi. Artista se angajează să își urmeze pasiunea pentru muzică și compoziție, chiar și în timpul acestei provocări personale. Mesajul său pentru fanii care ar putea fi într-o situație similară este unul de încurajare și speranță, subliniind importanța căutării persistente a răspunsurilor medicale și sprijinul din partea celor dragi.

„De aceea am fost și la psihiatru, am început și terapia. Încerc să le fac pe toate ca să îmi revin și să trec peste acest hop din viața mea! După un an jumate în care nu am mai compus, m-am apucat și de compus și avem câteva piese drăguțe, o să merg și la studio. Toată familia și prietenii mei mă susțin și sunt alături de mine. Sunt un om super norocos din punctul ăsta de vedere”, a mai împărtășit Mellina cu admiratorii săi, într-un live pe care l-a făcut pe pagina ei de Facebook.