Probleme în Paradis! Cătălin Scărlătescu și iubita lui, Doina Teodoru, ceartă la America Express: „Într-adevăr, m-a luat valul, dar nu cred că e atât de dureros”

Stresul şi oboseală pun stăpânire cu fiecare zi care trece pe concurenţii de la America Express. Nervii încep să cedeze tot mai uşor, iar conflictele sunt nelipsite. Iar surpriza vine atunci când certurile apar în cupluri. Mai pe şleau, este vorba despre Cătălin Scărlătescu și iubita lui, Doina Teodoru, care au avut parte de prima ceartă după o probă.

30 ian. 2023, 13:49
Probleme în Paradis! Cătălin Scărlătescu și iubita lui, Doina Teodoru, ceartă la America Express: „Într-adevăr, m-a luat valul, dar nu cred că e atât de dureros”

Cătălin Scărlătescu a mers la America Express alături de iubita lui, Doina Teodoru. Deşi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, asta nu i-a împiedicat să se certe în competiţie din cauza unei probe. Discuția a pornit de la faptul că celebrul Chef i s-a adresat iubitei sale cu apelativul „femeie”, ceea ce a deranjat-o peste măsură. Inițial, nici nu au avut timp să discute despre această problemă pentru că au trebuit să meargă la autostop.

Cătălin Scărlătescu și iubita lui, Doina Teodoru, ceartă la America Express

Doina Teodoru nu a ezitat să-i reproşeze partenerului ei că… i-a uitat numele.

Nu am avut când să îi spun lui Cătălin că mă deranjează ceva pentru că a luat-o înainte la autostop și era această situație ciudată între noi și atunci i-am zis că poate e mai bine să treacă un pic de timp și să am și eu timp să mă gândesc de ce m-am simțit cum m-am simțit. Nu, nu vedem deloc misoginul din tine prin asta, în niciun caz (…) În fine, fiecare reacționează în felul lui. Sunt femeie și numele meu este Doina. Uneori mi se pare că uiți”, a spus Doina Teodoru, la America Express.

Cătălin Scărlătescu a recunoscut că s-a lăsat dus de val, însă nu crede că a comis-o atât de grav şi că Doina ar avea motive să fie afectată. Juratul de la Chefi la cuțite și partenera lui au avut prima discuție de acest fel la emisiune.

Citeste si Andreea Bălan, prinsă cu minciuna la America Express. Producătorii au arătat dovada

Într-adevăr, pe mine m-a luat valul și ți-am zis o dată femeie, dar nu cred că e așa de dureros. Dacă așa arată misoginul… (…) Crezi că nu știu cum te cheamă (…) Prima noastră hârâilă, în direct, la emisiune”, a mărturisit Cătălin Scărlătescu.

Nu este pentru nimeni un secret faptul că Doina Teodoru i-a pus inima pe jar lui Cătălin Scărlătescu, care pare mai fericit ca niciodată.

Cătălin Scărlătescu a avut nevoie de îngrijiri medicale la America Express: „Am crezut că rămân mort acolo”

Aproape toți concurenții sunt îngroziți atunci când își caută de cazare. Așa s-a întâmplat și cu o seară înainte, când chef-ul și Doina Teodoru au găsit cu greu un loc unde să doarmă peste noapte. Cătălin Scărlătescu a acuzat dureri în zona pancreasului și se simțea ”căzut” din punct de vedere fizic. Echipa medicală s-a prezentat la locul unde cei doi erau cazați. Pentru a-și căpăta tonusul, Scărlătescu a primit nu cocktail cu vitamine, după care a reușit să adoarmă.

Citeste si Cine a câştigat America Express 2023. Cuplul-surpriză care a pus mâna pe marele premiu de 30.000 de euro

Ne urmărea trajineras. Am mers cu trajineras. Am făcut prima la dreapta, am intrat într-o curte. Ne-a băgat în casă, mare, cu o boltă. I-am zis să ne lase pe canapele, eu deja nu mai puteam. Așteptam să vină medicul, că eram terminat. Aveam nevoie de asistență medicală. În zona pancreasului erau niște inflamații periculoase, dădea băiatul niște cuțite de nu avea treabă. Eram super căzut, îmi vâjâia capul, am crezut că rămân mort acolo. Mi-a băgat o branulă, mi-a făcut un amestec pentru venă, să îmi revin. Nu am vrut să mănânc, nu mai aveam nici chef de mine”, a zis Cătălin Scărlătescu.