Andreea Bălan, prinsă cu minciuna la America Express. Producătorii au arătat dovada

Andreea Bălan, prinsă cu minciuna la America Express. În timp ce se afla pe traseu, în cadrul celei de-a doua etape din Mexic, în cursa pentru imunitate, două echipe au fost sancționate de către producătorii emisiunii pentru că au depășit limita legală de viteză.

25 ian. 2023, 19:05
Andreea Bălan, prinsă cu minciuna la America Express. Producătorii au arătat dovada
Andreea Bălan, prinsă cu minciuna la America Express

Andreea Bălan, prinsă cu minciuna la America Express. Astfel, echipa formată din Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, Doina, a primit 10 minute penalizare, și a ieșit pe ultimul loc în clasament, iar echipa formată din trupa Andre, Andreea Bălan și Andreea Antonescu, a fost penalizată și ea.

Andreea Bălan, prinsă cu minciuna la America Express

Dacă Scărlătescu și Doina au acceptat fără prea multe comentarii penalizarea, Andreea Bălan a contrazis acest fapt, a spus clar că șoferul a fost cel care a depășit limita de viteză, cu toate că pe imagini fusese surprins momentul în care ea îl roagă să meargă mai repede.

Da, și pe noi ne-au penalizat, din cauză că mergea șoferul ca nebunul”, le-a spus Andreea Antonescu colegilor săi din concurs. „Și am mers cu viteză”, a completat Andreea Bălan. „Am mers cu viteză, dar n-am mers cu viteză că i-am zis noi să meargă mai repede”, a explicat Andreea Antonescu. „Așa mergea el”, a concluzionat Andreea Bălan.

Totuși, producătorii emisiunii au ținut să arate și dovada faptului că Andreea Bălan a mințit, astfel că în imaginile pe care telespectatorii le-au văzut la TV se vede clar momentul în care blondina îi spune șoferului să meargă mai repede.

Citește și: Ce pretenții are Andreea Bălan de la viitorul iubit: „Anunț dinainte să se știe. N-aș vrea să mai locuiesc vreodată fără mama”

Andreea Bălan, în lacrimi la America Express

Andreea Bălan şi fosta ei colegă de trupă Andreea Antonescu găsit cazare la o femeie care rămăsese văduvă și își creștea singură copiii. „Am rămas șocate. Soțul ei a murit acum o lună. Are doi copii: unul de un an și unul de 14 ani, care e afară la joacă, iar prietena ei, care tocmai s-a separat de bărbatul ei și s-au unit ele două ca să treacă peste greutățile astea. Din puținul lor, ne dau nouă să mâncăm. E incredibil. Îmi vine să plâng. Văduvă la 38 de ani, cu doi copii (…) Efectiv, ne-au dat lacrimile, când au început să ne povestească. Ambele trebuie să își crească singure copiii și au o situație extrem de precară. Avea zâmbetul senin, curat, pe buze și tot timpul cu Dumnezeu”, a declarat Andreea Bălan, cu lacrimi în ochi.

Artista și-a dat seama cât de important este că tatăl fetițelor sale este prezent în viața micuțelor, atât în cazul ei, cât şi în cel al Andreei Antonescu: „A zis că Dumnezeu e mare și că ajută pe toată lumea. A fost o lecție pentru noi. Pot să ai tot și să n-ai nimic sau poți să ai nimic și să ai tot. Mereu încercăm să ne simțim recunoscătoare, dar acum mai mult ca niciodată, pentru că ne dăm seama că avem tot, avem copiii sănătoși, chiar dacă suntem separate de tații copiilor noștri, ei trăiesc, sunt în viața copiilor noștri, ceea ce e foarte important. A fost o adevărată lecție pentru noi. (…) Doar copiii îmi dau putere să merg înainte. Pentru ei trebuie să rezist”.