Probleme în paradis. Doina Teodoru a dat cărțile pe față despre relația cu Cătălin Scărlătescu: „Ne vedem atât de rar încât dacă ne mai și certăm când ne vedem…”

Doina Teodoru a mărturisit că relația ei cu Cătălin Scărlătescu nu e tocmai roz și că sunt nevoiți să facă sacrificii ca să le fie bine.

01 nov. 2023, 15:45
Probleme în paradis. Doina Teodoru a dat cărțile pe față despre relația cu Cătălin Scărlătescu: „Ne vedem atât de rar încât dacă ne mai și certăm când ne vedem…”

Doina Teodoru (33 de ani) și Cătălin Scărlătescu (51 de ani) sunt împreună de aproximativ doi ani de zile și fac tot ce le stă în putință ca relația lor să se dezvolte frumos.

Recent, Doina Teodoru a mărturisit că programul lor foarte încărcat îi face să petreacă puțin timp împreună.

Citește și Andreea Bălan nu mai vrea scandal cu George Burcea! Artista a oprit procesul împotriva fostului soț: „Nu mai am timp de energie negativă”

„Noi nu prea stăm pe acasă, în primul rând. De ce să îl cert? (n.r. că nu gătește acasă) Ne vedem atât de rar încât dacă ne mai și certăm când ne vedem…chiar nu! Programul de filmări este de luni până vineri, dar, pe lângă asta, mai am și repetiții, spectacole, mai sunt și alte proiecte în stânga, în dreapta. Visez la weekend-uri! Când prindem măcar o zi în care suntem amândoi cu programul asemănător, plecăm undeva, facem ceva! Am fost la Bran. El a muncit în ziua respectivă, dar a rupt 2 ore ca să mergem să mâncăm și să stăm puțin în natură. Parcă am avut o vacanță de o săptămână, așa m-am simțit! M-am relaxat mult!”, a mărturisit Doina Teodoru pentru Ego.ro.

Citește și Dorian Popa se plimbă cu avionul la doar câteva zile după ce a fost prins drogat la volan. Cum a putut influencerul să iasă din țară

Cum s-au cunoscut Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu

„Ne-am cunoscut la Vama Veche, pe la nu știu ce bar acolo, nu am nici cea mai vagă idee, pentru că am fost luat pe sus. Eu o văzusem, o cunoșteam, dar am fost așa mai timid. Ea a făcut primii trei pași.Totul a plecat de la o poză. Am făcut noi doi o poză împreună și de la poza aceea totul a venit natural. Cred că eu am vrut poză, cred că eu am fost acela mai mârșav. M-am dus ca pisica: am zgâriat la ușă”, a dezvăluit chef Cătălin Scărlătescu.

Chiar dacă e o diferență de 17 ani între ei, Cătălin Scărlătescu nu simte asta, mai ales că el și iubita sa au multe lucruri în comun. „Ne leagă marea, pentru că acolo ne-am cunoscut, bărcile, plimbările, mâncarea și petrecerile, cam tot. Ea muncește mult, eu la fel. Venim din două lumi diferite, dar se amestecă la un moment dat. Ea e pe scenă, eu sunt pe o altă scenă, bucătăria asta tot o scenă e, mi-am făcut o scenă unde să mă joc și eu”, a mai declarat Scărlătescu pentru viva.ro.