Probleme în penitenciar pentru Cristian Cioacă. A fost ameninţat cu MOARTEA. Ce măsuri au luat gardienii

Cristian Cioacă a fost condamnat la 15 ani de închisoare pentru uciderea Elodiei Ghinescu. Încarcerat la Penitenciarul Colibaşi, fostul poliţist a fost luat în vizor de mai mulţi deţinuţi tocmai din cauza meseriei pe care a practicat-o. Gardienii din închisoare au fost nevoiţi să ia de urgenţă măsuri pentru a-l izola pe Cioacă de cei care i-ar putea face rău.

RomaniaTV.net
28 ian. 2017, 15:04
Probleme în penitenciar pentru Cristian Cioacă. A fost ameninţat cu MOARTEA. Ce măsuri au luat gardienii

Condamnat la 15 ani de închisoare pentru uciderea Elodiei Ghinescu, Cristian Cioacă a fost luat în vizor de unii deţinuţi care i-au spus că or să-l „facă”. Motiv pentru care gardienii sunt cu ochii în patru şi încearcă să-l protejeze pe fostul poliţist, scrie cancan.ro.

Se ştie că poliţiştii, procurorii sau judecătorii sunt persoane vulnerabile după gratii, având în vedere că i-au prins şi condamnat pe cei cu care ajung să fie colegi, iar asta este valabil şi pentru Cioacă, chiar dacă până acum a ştiut sp se facă popular şi să nu aibă probleme cu nimeni.

Surse din penitenciarul în care se află Cioacă au povestit pentru cancan.ro, că fostul poliţist a fost luat recent în vizor de mai mulţi deţinuţi. Aceştia l-au ameninţat în repetate rânduri, motivul find faptul că, spun ei, a anchetat oameni care apoi au ajuns la închisoare.

Citeşte şi Veste BOMBĂ. Cristian Cioacă ar putea fi nevinovat. S-a apelat la un aparat fals pentru luat probe şi la vrăjitori VIDEO

Gardienii au aflat de ameninţările la adresa lui Cioacă şi au luat măsuri, izolându-l de posibilii duşmani.

Cristian Cioacă a fost trimis în judecată în 2013 de către procurorii Parchetului Instanţei Supreme pentru omor calificat şi profanare de morminte, după mai bine de cinci ani de la dispariţia Elodiei. Procurorii arătau în rechizitoriu că, în noaptea de 29 spre 30 august 2007, „pe fondul unor relaţii conflictuale preexistente legate de un iminent divorş determinat de presupusele relaţii extraconjugale ale soţilor, Cristian Cioacă i-a aplicat soţiei sale multiple lovituri, soldate cu decesul acesteia”. Ulterior, Cioacă a dus trupul soţiei sale în cada băii principale, unde l-a tranşat pentru a-l putea ascunde mai uşor, spun procurorii. Pentru fapta sa, fostul poliţist, care a susţinut mereu că este nevinovat, a fost condamnat la 15 ani şi opt luni de închisoare.