Probleme în reţeaua mobilă a Telekom România. A picat semnalul în unele zone din ţara

Vineri, începând cu ora 10:40, semnalul în reţeaua mobilă a Telekom România a fost picat timp de aproximativ jumătate de oră. Clienţii Telekom au avut probleme cu serviciile de date 3G în anumite zone din ţară, din cauza unor lucrări tehnice.

17 iun. 2016, 09:17
Probleme în reţeaua mobilă a Telekom România. A picat semnalul în unele zone din ţara

UPDATE: „Telekom Romania confirmă că dificultățile tehnice manifestate în cursul acestei dimineți au fost remediate, iar serviciile 3G sunt în prezent funcționale. Le mulțumim clienților noștri pentru înțelegere.”, comunică reprezentanţii Telekom Romania.

Reprezentanţii Telekom România au precizat, pentru ECONOMICA.NET, că utilizatorii ar putea avea probleme cu serviciile de date 3G în anumite zone din ţară din cauza unor lucrări tehnice, iar problemele vor fi remediate în cel mai scurt timp.

Citeşte şi Numărul utilizatorilor de telefonie mobilă a crescut în 2015 până la 23,1 milioane faţă de 2014

Pe fondul unor lucrări tehnice, clienții Telekom Romania ar putea întâmpina dificultăți în utilizarea serviciilor de date 3G în anumite zone din țară. Echipele tehnice au intervenit deja pentru remedierea situației în cel mai scurt timp posibil. Telekom Romania regretă eventualele inconveniente provocate clienților săi din acest motiv„, au declarat pentru ECONOMICA.NET reprezentanţii Telekom România.

Telekom este al treilea mare operator mobil din România după numărul de clienţi, cu aproximativ 6 milioane de utilizatori la finele lunii martie.

Click aici pentru a citi întreg articolul, pe economica.net