Probleme la metrou. Circulaţia pe M2 a fost întreruptă timp de o oră şi jumătate VIDEO

Probleme la metrou luni dimineaţă. Circulaţia pe magistrala doi a fost întreruptă după ce duminică, reprezentanţii Metrorex au anunţat că mai multe staţii urmează să se închidă pentru modernizare.

RomaniaTV.net
06 mart. 2017, 06:37
Probleme la metrou. Circulaţia pe M2 a fost întreruptă timp de o oră şi jumătate VIDEO

Circulaţia pe magistrala 2, Berceni-Pipera a fost întreruptă din cauza unor defecţiuni tehnice.

Unele trenuri care mergeau spre Pipera au fost chiar întoarse din drum, iar călătorii au fost anunţati de personalul de la metrou că ar fi probleme tehnice.

„La ora 5: 20 s a produs o infiltrație de apă în zona stației Piața Unirii 2, magistrala 2 , fapt ce a dus la scoaterea tensiunii din șina a treia, șina de alimentare cu energie a trenurilor de metrou motiv pentru care am decis oprirea circulației trenurilor de metrou. Nu a fost niciun tren cu călători în tunel”, a declarat directorul Metrorex, Gabriel Sburlan, potrivit b1.ro.

Oamenii s-au îmbulzit să părăsească trenurile pentru a-şi continua călătoria la suprafaţă.

Circulaţia la metrou a fost reluată după aproape o oră jumătate de la incident.

Mai multe staţii de metrou ar putea fi închise, timp de o săptămână, pentru modernizarea sistemului de acces.

Staţiile vizate de această măsură sunt cele care nu au decât o singură ieşire precum Tineretului, Apărătorii Patriei, Constantin Brâncoveanu sau Pantelimon.

Renovarea staţiilor de metrou vine ca urmare a controlului făcut anul trecut de ISU, în toate cele 54 de staţii din reţeaua metroului. Din cauza neregulilor descoperite de inspectori, Metrorex a primit o amenda de peste 13.000 de lei.