Probleme la metrou pe Magistrala M1 din cauza unei defecţiuni tehnice

Traficul cu metroul în Bucureşti este îngreunat duminică pe Magistrala M1 din cauza unei defecţiuni tehnice apărute în zona staţiei Obor.

08 aug. 2021, 11:24
Probleme la metrou pe Magistrala M1 din cauza unei defecţiuni tehnice

Probleme la metrou pe Magistrala M1 din cauza unei defecţiuni tehnice. La ceastă oră se circulă în sistem pendulă între staţiile Obor şi Ştefan cel Mare pe Magistrala M1.

„Metrorex informeaza ca astazi, 08.08.2021, in intervalul 10:20 – 11:11, circulatia trenurilor de metrou pe Magistrala 1 s-a desfasurat cu dificultate din cauza aparitiei unei defectiuni tehnice in calea de rulare, pe distanta Stefan cel Mare – Obor.

Pentru continuarea si fluidizarea calatoriilor, circulatia trenurilor a fost reorganizata in sistem pendula intre statiile Dristor 2 – Piata Iancului, pe linia 1 si Piata Iancului -Piata Victoriei 2, linia 2.

Calatorii au fost informati despre modificarea circulatiei trenurilor prin instalatiile de sonorizare de la nivelul vestibulelor si peroanelor statiilor de metrou”, a transmis conducerea Metrorex, într-un comunicat de presă, completând că siguranta publicului calator nu a fost pusa in pericol in niciun moment.

Citeşte şi: Tragedie pentru un selfie. Două adolescente au suferit arsuri grave după ce s-au urcat pe un tren să-şi facă poze

harta2017_iunie