Probleme mari pentru Olăroiu. Jiangsu a rămas fără bani, iar jucătorii sunt în grevă

Cosmin Olăroiu nu are viaţă deloc uşoară în China, la Jiangsu fiind probleme financiare uriaşe. După ce jucătorii au intrat în grevă pentru că nu au fost plătiţi, compania care finanţează clubul a rămas şi fără bani să plătească drepturile TV pentru Premier League, scrie Telekomsport.

RomaniaTV.net
04 sept. 2020, 11:11
Probleme mari pentru Olăroiu. Jiangsu a rămas fără bani, iar jucătorii sunt în grevă

Suning Appliance Group, compania de care aparţine Jiangsu Suning, deţine şi drepturile de televiziare din Premier League. Contractul a fost semnat pe o durată de trei ani şi pentru care ca trebui plătită suma de 630 de milioane de euro.

Prin urmare, oficialii campionatului englez au hotărât să rezilieze înţelegerea, iar meciurile să nu mai fie transmise pe teritoriul Chinei.

În ciuda acestor probleme financiare, Cosmin Olăroiu are în continuare rezultate bune la Jiangsu. Echipa tehnicianului român este pe locul 2 în campionat, la doar două puncte în spatele liderului Guangzhou Evergrande.

În ultima etapă, Jiangsu a învins-o pe Shandong Luneng, scor 1-0. A fost a doua victorie la rând a echipei lui Olăroiu, după 5-2 cu Henan Jianye.

Citeşte şi: FINLANDA U21 – ROMANIA U21 LIVE STREAM VIDEO ONLINE. Mutu, debut la 290 de zile de la numire: „Victoria e obligatorie!”