Probleme noi pentru Dan Diaconescu. Mai multe plângeri, formulate în instanţă din cauza datoriilor

De când se află în închisoare, problemele se ţin scai de Dan Diaconescu, iar veştile proaste nu-i mai dau pace. Pe numele fostului OTV-ist au fost formulate mai multe plângeri în instanţă din cauza datoriilor, iar zilele trecute, o bancă la care Diaconescu are datorii de aproximativ cinci milioane de euro, l-a acţionat în judecată. 

19 ian. 2017, 16:22
Probleme noi pentru Dan Diaconescu. Mai multe plângeri, formulate în instanţă din cauza datoriilor

Instituţia financiară a apelat la instanţă pentru a-şi recupera banii, însă acesta nu este singurul proces împotriva fostului otevist. La sfârşitul anului trecut, aceeaşi bancă a avut câştig de cauză, iar Diaconescu a „pierdut” două case într-o singură zi.

Instituţia financiară l-a dat în judecată pe Dan Diaconescu şi pe un fost partener de afaceri al acestuia, şi a cerut judecătorilor să anuleze contractele de vânzare-cumpărare a două imobile înstrăinate de fostul otevist. Magistraţii au acceptat cererea şi au dat câştig de cauză instituţiei financiare.

Cel mai probabil, banca va încerca să recupereze o parte din bani prin executarea silită a bunurilor fostului otevist.

Dan Diaconescu a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Bucureşti la cinci ani şi şase luni de închisoare cu executare, pentru şantajarea lui Ion Mot, fost primar al comunei arădene Zărand, precum şi a omului de afaceri Paul Petru Ţârdea. Diaconescu a fost ridicat de poliţişti de acasă şi scos cu cătuşele la mâini.

Sursa: cancan.ro