PROBLEME pe Aeroportul Cluj. Mai multe uşi de acces au fost blocate

Probleme tehnice au avut loc, miercuri, în jurul amiezii, pe Aeroportul Cluj. Oamenii care se aflau la aeroport au crezut că aeroportul este închis din cauza unei alterte teroriste, însă totul s-a dovedit ca fiind doar o eroare tehnică ce a dus la blocarea unor uşi.

27 iul. 2016, 18:02
PROBLEME pe Aeroportul Cluj. Mai multe uşi de acces au fost blocate

Pasagerii au fost nevoiţi să aştepte în faţa uşilor închise, fără să ştie ce se întâmplă.

Cu uşile închise de 30 de minute, cu pasageri pe pistă„, a scris unul dintre pasageri pe contul de pe reţeaua de socializare Facebook. Acesta a adăugat şi un clip.

A fost o eroare tehnică şi datorită unui blocaj de 3-4 minute au fost cinci uşi care nu s-au putut deschide, dar problema a fost rezolvată. Blocajul nu a durat mai mult de câteva minute„, a declarat, pentru Vocea Transilvaniei, David Ciceo, directorul Aeroportului Internaţional „Avram Iancu” Cluj.

Independent de aceste erori, o cursă aeriană de la Aeroportul Cluj a fost anulată, iar alte două au avut întârzieri.

Cursa Viena-Cluj a fost anulată încă de ieri, din motive comerciale, compania anunţând acest lucru, iar zborul Luton-Cluj a fost întârziat din cauza unei urgenţe medicale„, a completat David Ciceo.

Este vorba despre cursa Wizz Air de la Luton, care trebuia să aterizeze la Cluj la 12:30, însă a fost întârziată cu aproximativ o oră, şi de cursa de la Viena ce trebuia să aterizeze la 13:20 dar a fost anulată. De asemenea, cursa care trebuia să plece de la Cluj spre Bergamo, de la ora 13:15, a fost întârziată 30 de minute.

Citeşte şi Alertă pe aeroportul din Geneva: Autorităţile au declanşat o operaţiune ANTITERORISTĂ