Probleme URIAŞE pentru Adrian Mititelu. Casa patronului de la FC U Craiova, scoasă la licitaţie pentru neplata unor datorii la BĂNCI

Adrian Mititelu s-a bucurat după ce FC U Craiova a promovat în Liga 2, dar acum are probleme grave din cauza datoriilor.

25 iun. 2020, 16:25
Probleme URIAŞE pentru Adrian Mititelu. Casa patronului de la FC U Craiova, scoasă la licitaţie pentru neplata unor datorii la BĂNCI

Adrian Mititelu a promis investitii masive la echipa si construirea unui stadion de la zero, dar casa sa tocmai a fost scoasa la licitatie pentru a achita datorii mai vechi pe care acesta le avea. Banca nu este singura care are bani de recuperat de la omul de afaceri. Conform Fanatik, Primaria Craiova, DRGFP Craiova, DIICOT Craiova si DNA Craiova ar avea si ele bani de recuperat de la Adrian Mititelu.

Adrian Mititelu a dat un TUN de 30 DE MILIOANE DE EURO. Surpriză uriaşă: ce face cu BANII

Casa a fost evaluata la 3.392.593 de lei, adica aproximativ 700.000 de euro, iar licitatia va avea loc pe 20 iulie, in Craiova. Vanzarea imobilului se va putea face chiar daca la licitatie va fi o singura persoana care va oferi pretul cerut.

Anul trecut, ANAF a cerut şi obţinut instituirea sechestrului pe bunurile inculpaţilor din dosarul „Maxitec”, printre care se află şi Adrian Mititelu.

În cazul lui Adrian Mititelu, instanţa a pus sechestru până la concurenţa sumei de peste 21 de milioane de lei. „Dispune instituirea sechestrului asigurator asupra patrimoniului inculpatului Mititelu Adrian Marian până la concurenţa sumei de 21.609.279 de lei, la care se adaugă accesoriile fiscale calculate de la data producerii prejudiciului până la data achitării integrale a sumei datorate”, se arată în hotărârea instanţei.