Problemele care i-au alungat pe turiști de pe litoralul românesc. Alertă din cauza apei infectate în mai multe stațiuni de la malul Mării Neagre

Medicul Adina Alberts atrage atenția tuturor privind niște informații eronate care au alungat românii de pe litoralul Mării Negre. Apa e infectată cu tot felul de bacterii din cauza cărora mulți oameni au făcut toxinfecții, au acuzat mai mulți turiști.

18 iul. 2022, 17:39
Problemele care i-au alungat pe turiști de pe litoralul românesc. Alertă din cauza apei infectate în mai multe stațiuni de la malul Mării Neagre

Medicul Adina Alberts atenționează asupra unor informații eronate care au alungat românii de la Marea Neagră. Apa este infectată cu tot felul de bacterii din cauza cărora mulți oameni au făcut toxiinfecții, au acuzat unii turiști. Alberts spune că lucrurile nu stau deloc așa.

„Încă o lovitură dată litoralului românesc, astăzi, dis de dimineață. Cică apa Mării Negre este infectată cu o groază de “gărgăuni” și este periculoasă pentru sănătatea noastră. De asta, cică, am face enterocolite în sezonul estival la mare. Chiar dacă nu e mai nimeni la mare, pericolul de enterocolită, mai ales la copii, este același din cauza apei “împuțite” a Mării Negre, titrau câteva canale de presă!

Dacă Marea Neagră o fi așa, vă imaginați cum o fi Marea Moartă! Brrrr Minciuni sfruntate! Enterocolitele, care au cauze bacteriene sau virale, sunt date de consumul de alimente alterate care au fost uitate în soare, de manipularea lor de către personal sezonier fără niciun fel de instruire, de lipsa igienei minime a mâinilor, de aglorațiile umane de pe plajele unde gunoaiele zac la un metru de cearșaf… Și de multe altele… Marea Neagră nu este de vină”, scrie medicul Adina Alberts pe Facebook.

Citește și Preţuri litoral 2022. Cât costă un concediu la mare, în funcţie de staţiune

Citește și Ce diferenţe de preţuri sunt între litoralul românesc şi cel grecesc. Cât a plătit un român pe şezlong în România şi în Grecia. „E ţeapă la noi”