Problemele mămicilor aflate la început de drum îi dau bătăi de cap Ginei Pistol. Cum a rezolvat vedeta „asaltul” ţânţarilor asupra micuţei Josephine

Ţânţarii îi dau serioase bătăi de cap micuţei Josephine şi indirect mămicii ei. Gina Pistol a apelat la experienţa mămicilor care o urmăresc pe Instagram, iar acestea nu au ezitat să-i sară în ajutor.

29 iul. 2021, 01:22
Problemele mămicilor aflate la început de drum îi dau bătăi de cap Ginei Pistol. Cum a rezolvat vedeta „asaltul” ţânţarilor asupra micuţei Josephine

Gina Pistol a postat pe rețelele de socializare o serie de imagini cu micuța Josephine. Printre fotografiile postate se află una în care apare o ciupitură de ţânţar. Vedeta a explicat că bebeluşul este atacat constant de ţânţari şi a cerut ajutorul celor cu experienţă pentru a scăpa de asaltul insectelor.

Fetiţa Ginei Pistol, „asaltată” de ţânţari

Cum ții țânțarii la distanță de camera bebelușului? Nu vreau să folosesc (încă) uleiuri, spray-uri”.

Citeste si Prima reacţie a Oanei Cuzino după ce a plecat de la Pro TV: „Proiectul media cu Pro TV și-a atins scopul în toți acești ani, însă și-a atins și… limitele”

Proaspăta mămică a primit multe recomandări, iar celor pe care le-a considerat cel mai potrivite le-a dedicat un story.

Multe recomandări cu plasturi anti-țânțari (speciali pentru bebeluși) lipiți pe pătuț, dispozitive fără miros, de băgat în priză, plasă de țânțari pusă peste pătuț, dispozitiv anti-țânțari cu ultrasunete sau UV. Vă mulțumesc”.

Gina Pistol

Motivul pentru care vedeta nu postează poze cu faţa lui Josephine

Deşi postează frecvent poze sau story-uri cu Josephine, Gina nu îi arată niciodată faţa. Şi asta deoarece internetul este plin de pericole.

Postasem unul dintre mesaje după care l-am șters și l-am repostat, e ca un semnal de alarmă, nu mi se par normale astfel de mesaje, se vede clar că doamna respectivă are o problemă și nu aș mai vrea să explic de ce nu vreau să-mi arăt copilul în lumea asta virtuală, uite de aia. De obicei cei care mă ceartă că nu-mi arăt copilul sunt oameni agresivi, foarte agramați și oameni care au probleme”, a spus Gina Pistol pe InstaStory.

Citeste si Mirela Vaida intră în vacanţă. Cine îi va lua locul la emisiunea Acces Direct

Vedeta a mai povestit o întâmplare șocantă: s-a trezit la poartă cu o femeie care o amenința.

Ceea ce mă întristează e că în lumea asta virtuală sunt și copii și adolescenți, oameni mai sensibili la astfel de mesaje, energii, și asta cu mesajele e că pot să le dau block, dar m-am trezit cu femei de genul ăsta și la poartă… asta e trist”, a mai spus Gina Pistol pe Instagram.