Veste TERIBILĂ pentru Victor Piţurcă în INSTANŢĂ

Victor Piturca si sotia lui, maria, au fost dati in judecata si risca sechestrul sau executarea silita pentru recuperarea prejudiciului.

13 nov. 2014, 09:10
Veste TERIBILĂ pentru Victor Piţurcă în INSTANŢĂ

La inceputul lunii noiembrie, fostul selectioner Victor Piturca, actualmente antrenorul arabilor de la Al Ittihad, a fost dat in judecata la Judecatoria Buftea, un creditor cerand executarea silita a celui poreclit „Satana”, dar si a sotiei lui!

Piturca este detinatorul unei averi de zeci de milioane de euro şi daca nu rezolva urgent problema sunt sanse foarte mari ca toate conturile tehnicianului, dar si ale sotiei, sa fie blocate, anunta Wowbiz.ro.

Iata ce inseamna „executare silita” in termerni de specialitate: „Executarea silita inceputa la cererea unui creditor se poate face prin toate mijloacele posibile, asta insemnand – POPRIRE, SECHESTRU, VANZARE DE BUNURI MOBILE SAU IMOBILE, deci creditorul nu poate fi conditionat sa aleaga doar o singura cale, cat nu ii este interzis sa le aleaga pe toate, ceea ce inseamna ca odata inceputa executarea silita, aceasta se poate realiza prin orice mijloc pana la acoperirea sumelor pretins datorate”.