Problemele se țin lanț pentru Alina Sorescu. A rămas fără locul de muncă, în plin divorț

Schimbările din TVR au afectat-o pe Alina Sorescu, emisiunea ei fiind scoasă din grilă. În plin divorț, aceasta și-a pierdut locul de muncă.

21 oct. 2022, 17:05
Problemele se țin lanț pentru Alina Sorescu. A rămas fără locul de muncă, în plin divorț

Alina Sorescu a rămas fără emisiunea de la TVR, după ce aceasta a fost scoasă din grilă, de parcă divorțul de fostul soț nu ar fi fost de ajuns.

Conform declarațiilor acesteia, nu va mai prezenta emisiunea „Vorbește corect” de la TVR, unde îi învăța pe copii cum să se exprime. Totuși, acest lucru nu i-a adus mari probleme, pentru că are tot felul de proiecte pe lângă acesta. În acest moment, se concentrează pe un spectacol pentru copii, care va avea loc la Constanța. Alina Sorescu spune că, totuși, va colabora în continuare cu postul public de televiziune.

„Emisiunea nu se mai face, acum s-au schimbat mai multe. La ei durează, trebuie aprobat orice. Posibil să am însă ceva de Crăciun. Eu am doar colaborări, acolo la TVR am crescut, mă știe toată lumea”, a declarat vedeta.

Citește și: Surpriză! Alina Sorescu și Alexandru Ciucu încă formează un cuplu. Cântăreața privește optimistă către viitor

Ea a mai spus că are foarte mult de lucru pentru proiectele de Crăciun, și că se ocupă în același timp și de școala sa de muzică.

„Voi face la Constanța spectacolul Suflet de copil, pe data de 18 noiembrie, la Casa de Cultură a Sindicatelor și mă pregătesc în același timp și pentru proiectele pentru Crăciun.

E o perioadă foarte plină pentru mine din punct vedere profesional, mai ales că de câțiva ani încoace m-am dezvoltat pe mai multe planuri. Am școala mea de muzică pentru copii „Picii lu’ Soreasca”, am avut multe concerte.

La școala mea, eu mă ocup de tot, inclusiv de ținutele copiilor. Mă ocup cap-coadă, de toată apariția și imaginea loc. Tot acum, filmez și un clip nou, cu picii. Nu am un număr fix, vin și copii noi, nu pot spune exact. Numărul lor e fluctuant, nu e relevant. Sunt cursuri extra-școlare, nu e obligatoriu.

Am totodată comunități mari pe Facebook și Instagram și am numeroase campanii de promovare de produse și servicii în care cred și pe care le recomand urmăritorilor mei. Iar ca artist câștig și din drepturi de autor”, a declarat Alina Sorescu.

Artista mai este și gazda unui podcast de estetică medicală și vocea unui canal de animații pentru copii.

Citește și: Alina Sorescu, despre viața după despărțirea de Alexandru Ciucu: „Nu am o perioadă tocmai ușoară”